13.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΑνχης (ΠΖ)Ευάγγελος Μπρίκας: Κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα ''Η πράσινη πολυθρόνα''

Ανχης (ΠΖ)Ευάγγελος Μπρίκας: Κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα ”Η πράσινη πολυθρόνα”

Κυκλοφόρησε από τις πρότυπες εκδόσεις ΠΗΓΗ, το πρώτο κοινωνικό μυθιστόρημα του Ανχη (ΠΖ) Ευάγγελου Μπρίκας

Λίγα λόγια για το βιβλίο.

Τί θα αλλάζατε στη ζωή σας, αν σας δινόταν η ευκαιρία να τη ζήσετε ξανά από την αρχή με όλες τις εμπειρίες και γνώσεις, που έχετε έως τώρα αποκτήσει; Ποια λάθη θα διορθώνατε; Και ποιες στιγμές θα βιώνατε ξανά;

Μια Φιλόλογος προσπαθεί να ανακαλύψει τι νόημα έχει και πως σταματά, ένα απίθανο φαινόμενο που βιώνει: Κάθε φορά που πεθαίνει, ο χρόνος γυρίζει πίσω και ζει τη ζωή της απ’ την αρχή, με όλες τις προηγούμενες αναμνήσεις της και με το μέλλον να διαγράφεται το ίδιο, καρτερώντας τις αποφάσεις της.

Μέσα από αυτή την αφύσικη ζωή, γεμάτη αβέβαιες ή επικίνδυνες αποφάσεις, οι απόψεις της για τον Έρωτα, το Θάνατο, τη Φιλία, το Γάμο…μεταβάλλονται και αναθεωρούνται, και όταν εξετάζονται βάση ποικίλων βιωμάτων από διαφορετικές ζωές, της απαντώνται πλήρως και αποκαλύπτεται η αλήθεια.

Θα δεσμευόσασταν με τον ίδιο άνθρωπο; Αν όχι, δεν θα γεννιόνταν τα παιδιά σας. Θα διαπράττατε τότε ένα πραγματικό; ή συνειδησιακό έγκλημα.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα: evagelosbrikas.com.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Υπάτη Λαμίας το 1973 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Σχολή Ευελπίδων το 1997. Λόγω της φύσης του επαγγέλματός του έζησε από κοντά ανθρώπους σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Από πάθος για την λογοτεχνία και την συγγραφή κατέγραψε την ιδιοσυγκρασία του χαρακτήρα τους και τις εμπειρίες τους. Συνδυάζοντας αυτά τα στοιχεία δημιούργησε φανταστικούς χαρακτήρες που ζουν στα σημειωματάριά του. Η Πράσινη Πολυθρόνα αποτελεί το πρώτο του έργο. Σήμερα ζει στην Αθήνα με την οικογένειά του.