13.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΑντιστράτηγος Τσιόπλος σε Υποστράτηγο Καβιδόπουλο: ''Όλοι στη μάχη της φωτιάς''

Αντιστράτηγος Τσιόπλος σε Υποστράτηγο Καβιδόπουλο: ”Όλοι στη μάχη της φωτιάς”

Του Ηλία Προύφα

Ενίσχυση των εναέριων και επίγειων μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων στον Έβρο, που έχει διαθέσει το ΓΕΕΘΑ, με προσωπική εντολή του Αργηγού, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, διέταξε από το Μέραρχο της Αλεξανδρούπολης και τους Ταξίαρχους της περιοχής, ο Διοικητής του Δ’ΣΣ, Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος.

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η καταστροφική φωτιά, ο Στρατηγός Τσιόπλος, βρίσκεται στην περιοχή της Δαδιάς, όπου έχει στήσει ένα πλήρες επιχειρησιακό κέντρο των ΕΔ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον ΑΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, τον ΑΓΕΣ, Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση και το Διοικητής 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη.

Πριν λίγο ο φακός του kranosgr, τον ”συνέλαβε” την ώρα που έδινε κατευθύνσεις στον υποστράτηγο Καβιδόπουλο, ο οποίος ως Μέραρχος βρίσκεται στη καρδιά του πύρινου μετώπου.

Οι γυναίκες και οι άνδρες των ΕΔ, μαζί με την ιεραρχία τους (Σωματάρχ, Μέραρχο, Ταξίαρχους), βρίσκονται με αυταπάρνηση, στην πρώτη γραμμή του πύρινου μετώπου.