13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΕΔ: Ανοίγει ξανά το mega-εμβολιαστικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης

ΕΔ: Ανοίγει ξανά το mega-εμβολιαστικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης

Του Ηλία Προύφα

Έτοιμο να ανοίξει και πάλι το μέγα εμβολιαστικό κέντρο Θεσσαλονίκης, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθέσεως, προκειμένου να συνεχιστεί το πρόγραμμα εμβολιασμού πολιτών, όλων των ηλικιών.

Το βάρος της λειτουργίας πέφτει και πάλι στις Ένοπλες Δυνάμεις και συγκεκριμένα στο 424 ΓΣΝΕ, προσωπικό του οποίου θα στελεχώσει και πάλι τις εμβολιαστικές γραμμές.

Με υπεύθυνο λειτουργίας τον Αντισυνταγματάρχη, Ιατρό Λοιμωξιολόγο – Παθολόγο, Κώστα Καρόζη, ο οποίος είναι από τους πρώτος ”χακί” ιατρούς που ρίχτηκε στη μάχη του κορονοϊού, στην πολύπαθη Θεσσαλονίκη, από την περίοδο της πρώτης καραντίνας, φέρνοντας μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό, με επιτυχία εις πέρας το έργο που του ανατέθηκε, βγάζοντας ασπροπρόσωπες τις Ένοπλες Δυνάμεις, απέναντι στην κοινωνία.

Δεν είναι τυχαίο ότι περισσότερα από 11 βιβλία εντυπώσεων με επώνυμα θετικά σχόλια, βρίσκονται στη διάθεση του εμβολιαστικού κέντρου και για τα οποία έλαβε γνώση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, όπως και ο αρμόδιος υφυπουργός εθνικής άμυνας για τα στρατιωτικά νοσοκομεία Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, που στηρίζουν το έργο του εμβολιαστικού.

Ο Αρχίατρος Καρόζης και το επιτελείο του από την ερχόμενη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021, είναι έτοιμοι να κοιτάξουν και πάλι το covid-19 κατάματα…