13.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΑνθυπολοχαγός Ψαροκωστόπουλος: Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό...

Ανθυπολοχαγός Ψαροκωστόπουλος: Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στον Μωάμεθ

Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στον Μωάμεθ. 

Αυτά ήταν τα λόγια του Ανθυπολοχαγου Γεώργιου Ψαροκωστοπουλου Όταν του ζητήσαμε να μάς εξήγησή τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να συμμετάσχει στον διεθνή αγώνα Aphrodite cup που πραγματοποιήθηκε στην Πυλα της Κύπρου από 24 ΟΚΤ έως 29 ΟΚΤ 2023. Λόγω της φτωχής χρονιάς από άποψη διοργανωσεις αγώνων υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα και σε συνδυασμό με τους εξαιρετικούς αγώνες που διοργανώνει η κυπριακή ομοσπονδία δεν χρειάστηκε πολύ σκέψη για να δηλώσει συμμετοχή ως club archer με τα έξοδα να καλύπτονται αποκλειστικά από τον ίδιο. 

Η παρουσία του ήταν εξαιρετική και ο αθλητής του Σκοοαπθ έμεινε ικανοποιημένος από αυτή. 

Την πρώτη μέρα στους γύρους κατάταξης αναρηχηθηκε στην 15 θέση από τους 33 αθλητές της κατηγορίας, την δεύτερη μέρα στην διαδικασία των ολυμπιακών γύρων η πρόκριση μετά από πολλές εναλλαγές στο σκορ χάθηκε στο τελευταίο βέλος. 

Απόλυτα ευχαριστημένος από την επίδοση του και την συνολική διοργάνωση τού αγώνα ευχήθηκε την γρήγορη ανάκαμψη  της ελληνικής τοξοβολίας σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει του συναθλητές τού πού το βοήθησαν κατά την προετοιμασία και βέβαια την ήρεμη δύναμη πού είναι παντού και πάντα δίπλα τού δείχνοντας τού το δρόμο τον προπονητή του Αλέξανδρο Νασουλα.