13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ''Ακούν ΛΑΦ Θεσσαλονίκης και...κόβουν πέρα''

”Ακούν ΛΑΦ Θεσσαλονίκης και…κόβουν πέρα”

Του Ηλία Προύφα

Το καλοκαίρι η ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, είχε μετατραπεί για ένα διάστημα σε…”φωλιά” κορονοϊού, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων που είχαν διαπιστωθεί.

Μάλιστα λόγω της εξάπλωσης του ιού, ακυρώθηκε επίσημο δείπνο και η Λέσχη έκλεισε για περισσότερο από μία εβδομάδα, κάτι πρωτάκουστο τόσες ημέρες για Λέσχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σε λίγες ημέρες λόγω της διεξαγωγής της ΔΕΘ, η κίνηση θα αυξηθεί και ο κίνδυνος εξάπλωσης του ιού, όπως και σε όλα τα καταστήματα της πόλης, εάν δε ληφθούν αυστηρά μέτρα προστασίας, είναι πολύ μεγάλος.

Στη ΛΑΦ της συμπρωτεύουσας όπως ακούγεται, υπάρχει μικρός έως ελάχιστος αριθμός εμβολιασμένου προσωπικού, ωστόσο όλα είναι υπό έλεγχο, με τα απαραίτητα τεστ, τα αντισηπτικά, τις θερμομετρήσεις κλπ, οπότε το τείχος προστασίας είναι ισχυρό. Όμως μιλάμε για μαζικό χώρο εστίασης, όπου κανείς δεν γνωρίζει από που μπορεί να εισβάλει ο ιός.

Πάντως ”χακί” επισκέπτες που ετοιμάζονται να έρθουν στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, σου απαντούν μεταξύ σοβαρού και αστείου, όταν τους προτείνεις συνάντηση στη ΛΑΦ, ”άσε καλύτερα μην έχει κρούσματα κορονοϊού”.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ισχύει και η ΛΑΦ είναι ”καθαρή”, όμως λόγω του ότι υπάρχει το προηγούμενο του περασμένου Ιουλίου, κάποιοι είτε σοβαρού, είτε αστείου, μόλις ακούν ΛΑΦΘ, ”κόβουν πέρα”.

(Φωτό αρχείου)