13.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΑιφνιδιαστική επίσκεψη του Διοικητή ΑΣΔΕΝ στην ΚΩ. Έκτακτη επιθεώρηση μονάδων και φυλακίων

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Διοικητή ΑΣΔΕΝ στην ΚΩ. Έκτακτη επιθεώρηση μονάδων και φυλακίων

Του Ηλία Προύφα

Σε ”συναγερμό” από σήμερα το πρωί η 80 ΑΔΤΕ, στην ΚΩ, από την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Διοικητή ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγου Δημήτριου Χούπη, στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, ο Διοικητής ΑΣΔΕΝ, συνοδευόμενος από τον παλιό του υποδιοικητή στη Ρόδο, νυν Διοικητή ΚΩ, Ταξίαρχο Σπυρίδων Κογιάννη, περιόδευσε σε όλες τις μονάδες και τα φυλάκια του νησιού, όπου έλεγξε τα μέτρα ασφαλείας καθώς και τους χρόνους αντίδρασης των τμημάτων χρονικών ετοιμοτήτων.

Η επίσκεψη του καλού γνώστη των νησιών μας, Στρατηγού Χούπη, στην ΚΩ, η οποία ήταν επιτυχής, έγινε λίγες ημέρες μετά την ενεργοποίηση της αντιαεροπορικής άμυνας της χώρας, από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, μετά τις τελευταίες τουρκικές προκλήσεις.

Παράλληλα ο Στρατηγός Χούπης, ζήτησε ενημέρωση από τον Ταξίαρχο Κογιάννη και τους επιτελείς του σχηματισμού, για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν στελέχη στη διαβίωσή τους, σε στρατιωτικά οικήματα, τα οποία ήδη έχει προγραμματιστεί να επιλυθούν το συντομότερο δυνατόν.

Η 80 ΑΔΤΕ, στη νήσο ΚΩ, βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα, με τις γυναίκες και τους άνδρες του σχηματισμού, να είναι πανέτοιμοι να αντιδράσουν αστραπιαία, όταν και όποτε χρειαστεί.