13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΑεροπορικές κρίσεις 4ου ορόφου...

Αεροπορικές κρίσεις 4ου ορόφου…

Του Ηλία Προύφα

Αισίως το 2023 φτάνει στο τέλος του και ο απολογισμός του έτους για τις Ένοπλες Δυνάμεις κλείνει με θετικό πρόσημο αν αναλογιστούμε ότι κατά την διάρκειά του, πέραν της απόλυτα επιτυχημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας, έχουν να επιδείξουν και μεγάλη κοινωνική προσφορά όπου τους ζητήθηκε σε οποιοδήποτε μέρος της πατρίδας μας.

Φυσικα όλα αυτά κάτω από τις οδηγίες της ηγεσίας κάθε σώματος ξεχωριστά. Έρχεται τώρα λοιπόν ο καιρός να παραδοθεί η σκυτάλη της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και να συνεχιστεί το έργο τους, στους επόμενους ικανούς ανώτατους αξιωματικούς.

Το ΥΠΕΘΑ θέλοντας να μην χάσει καιρό εκμεταλλευόμενο τις διακοπές των Χριστουγέννων, ώστε να συνεχιστεί ομαλά και απερίσπαστα το έργο από την αρχή της επόμενης χρονιάς, επιθυμεί μέχρι του Αγίου Αθανασίου η καινούρια ηγεσία της Π.Α να αναλάβει καθήκοντα.

Αφού πλέον σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέονται ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος που κλείνει την καριέρα του στο στράτευμα δεν έχει πάρει θέση για τις κρίσεις, θεωρείται σύμφωνα με κύκλους του του Πενταγώνου, σίγουρη η πρόκριση του Αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολια στην θέση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και η ιεραρχία της ΠΑ, που φέρεταιν να αποτελεί και διακαή πόθο του 4ου ορόφου (στην ίδια ευθεία του 4ου ορόφου του Πενταγώνου εκτός από την υπουργική φισούνα βρίσκεται προς δυσμάς το ΓΕΣ και το ΓΕΑ), διαμορφώνεται ως εξής:

Αρχηγός Γ.Ε.Α. : Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης

Αρχηγός Τ.Α. : Υποπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Παπαχρήστου

Διοικητής Α.Υ. : Υποπτέραρχος (Ι) Παναγιώτης Γεωργακόπουλος

Οψόμεθα…

Αγίου Αντωνίου η Αγίου Αθανασίου Πλησιάζει ..!!