13.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΑγωνία για χιλιάδες οικογένειες Στρατιωτικών με τις μεταθέσεις έτους 2023

Αγωνία για χιλιάδες οικογένειες Στρατιωτικών με τις μεταθέσεις έτους 2023

Την άμεση επίλυση του θέματος ζητά η Ενωση Στρατιωτικών Ηπείρου

  ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣτρδο ‘’ΒΙΔΕΛΛΗ’’Λεωφόρος Δωδώνης 39,ΤΚ 45221email:[email protected]Αρ πρωτ :41/2023Ιωάννινα,    13 Ιουνίου 23

ΠΡΟΣ:    Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών

ΚΟΙΝ :    8η Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ

ΘΕΜΑ  :  Μεταθέσεις Στρατιωτικών έτους 2023

              H Ένωσή μαςέχει γίνει δέκτης αναφορών συνάδελφων που μας μεταφέρουν την αγωνία τους για την ημερομηνία ανακοίνωσης -ενημέρωσης σε αυτούς  των ετήσιων τακτικών μεταθέσεων του έτους 2023  που δυστυχώς αναμένεται μετά την ημερομηνία διεξαγωγής των επαναληπτικών εκλογών την 25 Ιουνίου  2023 .

Διαβάστε επίσης: Μεταθέσεις ΕΔ. Ποιες είναι οι πιθανές ημερομηνίες

               Η Ένωσή μας εδώ και χρόνια με συνεχή υπομνήματά της που έχουν κατατεθεί και στην Βουλή έχει ζητήσει την γνωστοποίηση των μεταθέσεων στους συναδέλφους τουλάχιστον 4 μήνες πριν. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε με αποτέλεσμα κάθε χρονιά να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στους συνάδελφους και στις οικογένειές τους που θα κληθούν ειδικά φέτος εντός λίγων ημερών από την γνωστοποίηση σε αυτούς , να μετατεθούν με ότι σοβαρά προβλήματα προκύπτουν όπως η εύρεση κατοικίας (ειδικά στις τουριστικές περιοχές των νησιών του Αιγαίου ) αλλά και γενικότερα στον  οικογενειακό προγραμματισμό  τους.

               Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ζητά την άμεση επέμβαση της Ηγεσίας μας για την άμεση μετά τις εκλογές  κοινοποίηση των μεταθέσεων ώστε να αμβλυνθεί, όσο είναι δυνατόν αυτό το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει όπως προαναφέραμε .Τέλος ζητάμε επιτέλους την κοινοποίηση των μεταθέσεων τουλάχιστον 4 μήνες πριν καθώς και την υλοποίηση του αμετάθετου με την συμπλήρωση των 30 ετών υπηρεσίας,  δύο πάγια αιτήματα των Στρατιωτικών μέσω της Ένωσής μας.

                                                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο-Πρόεδρος Θεοδώρου ΓεώργιοςAντισυνταγματάρχης (ΠΖ)6937453787  -Ο-Γεν. Γραμματέας        Παππάς Βασίλειος       Υπολοχαγός(ΑΜΧ)         6974795605