13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙΈφυγε από τη ζωή 60χρονος απόστρατος Σμηναγός

Έφυγε από τη ζωή 60χρονος απόστρατος Σμηναγός

Εφυγε εντελώς αιφνίδια και απροσδόκητα από τη ζωή ο 60χρονος Βολιώτης Ιωάννης Γερμάνης σμηναγός εν αποστρατεία. Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία το πρωί και δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει παρά το γεγονός ότι του χορηγήθηκαν άμεσα πρώτες βοήθειες.

Ο εκλιπών, γεννήθηκε το 1960 στον Βόλο, κατετάγη το 1980 με την 32η σειρά ΣΤΥΑ (Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας) και έλαβε την ειδικότητα του ΤΜΑ (Τεχνικός Μηχανικός Αεροσκαφών). Αποστρατεύθηκε το 2009.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 10. Ο 60χρονος ειδοποίησε την οικογένειά του ότι δεν αισθανόταν καλά και επέστρεψε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του από το κτήμα με σκοπό να μεταβεί με τη σύζυγό του στο Νοσοκομείο Βόλου. Εντούτοις, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία.

Ιδιώτης γιατρός που έσπευσε να βοηθήσει του παρείχε επί τόπου καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση από κοινού με τη σύζυγό του, δυστυχώς, όμως, χωρίς αποτέλεσμα. Όταν το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετέβη στον τόπο λίγο μετά, ήταν ήδη αργά.

Η οικογένεια του 60χρονου είναι συντετριμμένη. Ο άτυχος άνδρας δεν είχε κανένα πρόβλημα με την υγεία του. Εχασε τον άνθρωπό της από τη μία στιγμή στην άλλη πιθανότατα από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη στον Βόλο και τη Μαγνησία. Η Ενωση Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας – Παράρτημα Μαγνησίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία τελείται αυτή την ώρα στον Ι.Ν. Λαζάρου στο Κοιμητήριο Βόλου.

Πηγή: taxydromos.gr

ΠΗΓΗ: larissanet.gr