13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΈτρεξαν με άρβυλα και παραλλαγή στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" !!!

Έτρεξαν με άρβυλα και παραλλαγή στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” !!!

Οι νεοσύλλεκτοι οπλίτες του 586 Μ/Π ΤΟ Γρεβενών, Οδυσσέας Κουκέσης και Ανδρέα Στεργίου, συμμετείχαν στη μεγαλύτερη δρομική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας μαζί με τον Ανθυπολοχαγό Γεώργιο Σικαλόπουλο, σε μία προσπάθειά τους να παρακινήσουν τον κόσμο να στραφεί στον αθλητισμό Υγείας.

Ο Οδυσσέας Κουκέσης και ο Γεώργιος Σικαλόπουλος έτρεξαν την ιστορική διαδρομή Πέλλα – Θεσσαλονίκη, ενώ ο Ανδρέα Στεργίου τερμάτισε στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και στη συνέχεια τους συνόδευσε στα τρία τελευταία χιλιόμετρα της Μαραθώνιας διαδρομής.

Ο Ανθυπολοχαγός Γεώργιος Σικαλόπουλος συμμετείχε για 10η φορά σε Μαραθώνιο και 2η στον Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”, ενώ η μεγαλύτερη απόσταση που έχει τρέξει είναι αυτή των 160χλμ., στο παρθένο δάσος Παρανεστίου.

Ο Οδυσσέας Κουκέσης, γνωστός στο χώρο του δρομικού κινήματος για τις… μεταμφιέσεις του, έχει να επιδείξει πληθώρα τερματισμών σε αγώνες Δρόμου και Βουνού, με αποκορύφωμα τα 145χλμ, στον 1ο Δρόμο Αθανάτων.Όσο για τον… μικρότερο της παρέας, Ανδρέα Στεργίου, έχει πανελλήνιες διακρίσεις στα 800μ. τόσο στον κλειστό, όσο και στον ανοιχτό στίβο.