13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΈργα ανάπλασης στη Σχολή Ευελπίδων

Έργα ανάπλασης στη Σχολή Ευελπίδων

Την Τρίτη2Νοεμβρίου 2021ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση.

            Κύριος σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση της μελέτης του έργου της ανάπλασης της Πλατείας Συντάγματος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), το οποίο προτίθεται να αναλάβει ο Δήμος ή να εξασφαλίσει την υλοποίηση του με ιδιωτική χρηματοδότηση, ως έμπρακτη αναγνώριση της αξίας της Σχολής για την περιοχή του ΔήμουΒάρης-Βούλας-Βουλιαγμένηςκαθώς και του ευρύτερου έργου των Ενόπλων Δυνάμεων από την τοπική κοινωνία.

            Στην συνάντηση παρευρέθησαν επίσης οΥποστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης Διοικητής της ΣΣΕ, ο Διευθυντής Υποδομών και Προστασίας Περιβάλλοντος του ΓΕΣ Ταξίαρχος Ευθύμιος Γιαννακάκης, ο κ. Βάσης Νικόλαος εντεταλμένος Σύμβουλος Καθαριότητας Υπηρεσίας Δόμησης και Τεχνικών Έργων του Δήμου, καθώς και ο κ. Αλέξανδρος Αυλωνίτηςκαι η κ. Αγγελική Αναγνωστοπούλου Αρχιτέκτονες Μηχανικοί, οι οποίοι έχουν αναλάβει από την πλευρά του Δήμου την σύνταξη της σχετικής μελέτης.