13.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΈνοπλες Δυνάμεις: Βράβευση του 424 ΓΣΝΕ από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ένοπλες Δυνάμεις: Βράβευση του 424 ΓΣΝΕ από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Του Ηλία Προύφα

Νέα διάκριση για το 424 ΓΣΝΕ , αυτή τη φορά από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Μετά τις διακρίσεις στον τομέα της πράσινης ανάπτυξης με την πρωτοπόρα ενεργειακή αναβάθμιση, που είχε εγκαινιαστεί από τον τ. ΥΦΕΘΑ Νίκο Χαρδαλιά, της δημόσιας υγείας με τη συνδρομή του υγειονομικού του στρατού στο πλευρό των πολιτών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, κάτι που αναγνωρίστηκε δημόσια από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Δήμο Θεσσαλονίκης και της πρόσφατης θετικής αξιολόγησης στο επιχειρησιακό στρατιωτικό σκέλος, από τους Αμερικανούς, οι οποίοι χρησιμοποίησαν τις εγκαταστάσεις του 424 ΓΣΝΕ, σε δύο μεγάλες ασκήσεις στην περιοχή των Βαλκανίων, ήρθε η ώρα και για την εκπαιδευτική αναγνώριση.

Σύμφωνα λοιπόν με υπόδειξη του τμήματος Ψυχολογίας, το γραφείο πρακτικής άσκησης του ΑΠΘ, βράβευσε το 424 ΓΣΝΕ, για τη συμβολή του ως φορέα υποδοχής φοιτητών πρακτικής άσκησης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ, στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου ο Διευθυντής του νοσοκομείου Ταξίαρχος Γεώργιος Γκούβας, απηύθυνε χαιρετισμό.

Το Πρόγραμμα “Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023” συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης 2014-2020.

Δείτε φωτό και βίντεο: