13.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΈνα διάλειμμα πριν τα προκριματικά για τον Ανθυπολοχαγό Γ. Ψαροκωστόπουλο

Ένα διάλειμμα πριν τα προκριματικά για τον Ανθυπολοχαγό Γ. Ψαροκωστόπουλο

Ένα ευχάριστο διάλυμα από την εντατική προετοιμασία για τα προκριματικά τής εθνικής ομάδας του ολυμπιακού αγωνίσματος των 70 μέτρων που θα πραγματοποιηθούν την άνοιξη . Με αυτό τον τρόπο χαρακτήρισε ο Ανθυπολοχαγός Γεώργιος Ψαροκωστοπουλος την συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού χώρου  18 μέτρων, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο κλειστό γήπεδο Κολίνδρου Πιερίας 

Με μόλις 10 μέρες προετοιμασία στα 18 μέτρα και με καινούργιο εξοπλισμό έπεσε στα βαθειά σε έναν πολύ δυνατό αγώνα με υψηλά σκορ και δυνατούς <<αντιπάλους >>.

Την πρώτη μέρα με σταθερή απόδοση και στους 2 γύρους,266 πόντους στον καθένα και στο σύνολο  532 ,με αυτό το σκορ πλασαριστηκε στη 17η θέση από τους 39 συμμετέχοντες. 

Την επόμενη μέρα στη διαδικασία των ολυμπιακών γύρων πέρασε την πρώτη κόντρα με 6-2 αλλά στην επόμενη έπεσε πάνω στον Δαμοπουλο Αρκαδιο του συλλόγου Ακτίς πρώτου στην κατάταξη την πρώτη μέρα και νικητή του πανελλήνιου πρωταθλήματος την δεύτερη, όπου και ηττήθηκε με 7-3 παρόλη την πολύ καλή του εμφάνιση.

Στην τελική κατάταξη κατέκτησε την 10η θέση στην Ελλάδα , εξαιρετική επίδοση αν αναλογιστούμε το πολύ μικρό χρόνο που αφιέρωσε λόγω προτεραιότητας της προετοιμασίας για τούς αγώνες ανοιχτού χώρου.Η συμμετοχή στο πρωτάθλημα κλειστού χώρου έγινε μετά από προτροπή του ομοσπονδιακού προπονητή Αλέξανδρου Νασουλα μέσα στο πλαίσιο της αποφόρτησης του αθλητή και εισαγωγής σε ενεργή αγωνιστική δραστηριότητα ενόψει των προκριματικών τής εθνικής ομάδας.