13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΈνας πολύ καλός φίλος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας...

Ένας πολύ καλός φίλος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας…

Του Ηλία Προύφα

Ένα πολύ καλό φίλο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, συναντήσαμε προχθές στην Αλεξανδρούπολη.

Πρόκειται για τον Δρ. Κυριάκο Ποζρικίδη, ο οποίος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ – HELEXPO Θεσσαλονίκης.

Άνθρωπος εγνωσμένου κύρους, διδάκτορας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου της Ουαλίας, έχει ιδιαίτερη σχέση με τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, τα οποία στηρίζει από όποιο μετερίζι και εάν βρεθεί.

Χαρακτηριστική είναι η στήριξη που παρέχει κάθε χρόνο στο περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας της ΔΕΘ, ενώ αξέχαστη θα μείνει και η υποστήριξη που παρείχε στο υγειονομικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που στελέχωναν το Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Προχθές στην Αλεξανδρούπολη, βρέθηκε για τα εγκαίνια της ALEXPO, η οποία συνέπεσε με τα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της πόλης, το Ιωβηλαίο της Ιεράς Μητροπόλεως και τα 110 χρόνια από τη συγκρότηση της 12ης Μεραρχίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αντάλλαξε χαιρετισμό και είχε σύντομη συνομιλία με το Διοικητή της 12ης Μεραρχίας, Υποστράτηγο Χρήστο Μπακιρτζή, στον οποίο ευχήθηκε για τους εορτασμούς τους σχηματισμού.