13.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΈλληνες και Βορειομακεδόνες ''χακί'' σε Pasta Party...

Έλληνες και Βορειομακεδόνες ”χακί” σε Pasta Party…

Του Ηλία Προύφα

Όπως έχουμε γράψει και πάλι, ένα από τα πιο χορταστικά events του φετινού καλοκαιριού, που έχει γίνει αρκετά δημοφιλή σε πεντάστερους προορισμούς διακοπών, όπως και σε ”χακί” θέρετρα, είναι το Pasta Party.

Η αρχή για το Στρατό και τα δικαιούχα στελέχη του έγινε στο ΚΑΑΥ Αγίας Τρίαδας, Θεσσαλονίκης και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, σε μια θερινή βραδιά που τα είχε όλα.

Οι λάτρεις του σπαγγέτι έδωσαν και πάλι προχθές ραντεβού στο δημοφιλή (πλέον) ΚΑΑΥ του Γ’ΣΣ, όπου ο ΣΕΦ Αντώνης Χατζηθεοδώρου (Μόνιμος υπάλληλος ΥΠΕΘΑ), ετοίμασε ζωντανά, αυθεντική ιταλική μακαρονάδα.

Η επιτυχία ήταν μεγάλη κάτι που φάνηκε από τη μεγάλη προσέλευση αλλά κυρίως από τα θετικά σχόλια των παρευρισκόμενων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ανάμεσα στους θαμώνες ξεχώρισαν ο Στρατηγός Διοικητής του Γ’ΣΣ/NRDC-GR, Αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου, ο φιλοξενούμενός του, Αρχηγός του Στρατού της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, Αντιστράτηγος Βάσκο Τζουρτζινόφσκι και η συνοδεία του, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Ιατρός Βιοπαθολόγος, εκπρόσωπος των Ιατρών του Δ.Σ ΑΧΕΠΑ, Όλια Βασιλάκη – Καρόζη, που απόλαυσαν με τα υπόλοιπα στελέχη και τις οικογένειές τους μια υπέροχη βραδιά.

Εκτός από το ΝΑΤΟ, ο ΣΕΦ Αντώνης Χατζηθεοδώρου, ένωσε Έλληνες και Βορειομακεδόνες ”χακί”.