13.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΈκκληση στελεχών στον ΑΓΕΣ για το 404 ΓΣΝΛ

Έκκληση στελεχών στον ΑΓΕΣ για το 404 ΓΣΝΛ

Του Ηλία Προύφα

Παράπονα, παράπονα και μόνο παράπονα, για την είσοδο ασθενών στο 404 ΓΣΝ Λάρισας.

Όπως λοιπόν αναφέρουν στελέχη που επισκέφθηκαν ως ασθενείς το τρίτο μεγαλύτερο στρατιωτικό νοσοκομείο του ΣΞ, για να εισέλθει κάποιος σε αυτό, θα πρέπει να ψάξει να βρει πρώτα πάρκινγκ στους γύρω δρόμους και μετά να μπει πεζός στο 404.

Παρόλο που το νοσοκομείο διαθέτει μεγάλο αύλειο χώρο πάρκινγκ, στον οποίο δε γίνεται κάποια εργασία, η είσοδος με τα Ι.Χ για τους ασθενείς πλέον απαγορεύεται, άγνωστο γιατί, εκτός από τη Διεύθυνση το προσωπικό και τα υπηρεσιακά οχήματα, που μπορούν να συνεχίσουν να εισέρχονται με τα αυτοκίνητά τους.

Στο χώρο του νοσοκομείου, εκτός από τις ιατρικές υπηρεσίες, στεγάζεται και το φαρμακείο φρουράς, το οποίο επισκέπτονται και πολλοί ηλικιωμένοι απόστρατοι, οι οποίοι θα πρέπει πρώτα να μπουν στην ταλαιπωρία, να ψάξουν για πάρκινγκ στους γύρω δρόμους και μετά να εισέλθουν στο νοσοκομείο.

Την πρωινή γυμναστική ή το ”καψόνι” όπως το αποκαλούν χαριτολογώντας στελέχη, ξεκίνησε να εφαρμόζεται από την έναρξη των μέτρων για τον Κορονοϊό.

Δεν γνωρίζουμε ποιανού διαταγή είναι, κάτι για το οποίο θα πρέπει να απαντήσει το ΓΕΣ, όπως και για το εάν ισχύει σε άλλα νοσοκομεία και ποια.

Αυτό που ζητούν πάντως στελέχη, είναι να παρέμβει ο Αρχηγός ΓΕΣ, για να βάλει τέλος στην ταλαιπωρία των δικαιούχων ασθενών, οι οποίοι έχουν μάθει απ’ έξω τα στενά και τα σοκάκια, πέριξ του νοσοκομείου, ψάχνοντας για πάρκινγκ.