13.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΈβρος: 10% έκπτωση σε σόμπες για στρατιωτικούς, αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς

Έβρος: 10% έκπτωση σε σόμπες για στρατιωτικούς, αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς

Ψησταριές – Κάρβουνα – Πέλλετ

Πόλη: Αλεξανδρούπολη

Περιοχή: Κέντρο

Διεύθυνση:Μαλγάρων 10

Τηλέφωνο: 2551400208 & 6987348680

E-mail:[email protected]

10% έκπτωση σε σόμπες για στρατιωτικούς, αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς

Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης το τελευταίο και παλιότερο κατάστημα κατασκευής και πώλησης ψησταριών, σούβλας, μοτέρ, σχάρας μπουριών και ότι άλλο απαιτείται για το ψήσιμο.

Κατασκευάζει ψησταριές εκτελώντας με ακρίβεια κάθε επιθυμία πελάτη που θα περάσει το κατώφλι του καταστήματος του, ο λόγος για τον συνονόματο εγγονό του Χουσείν ΜεμέτΟγλού, η επιχείρηση πλέον πέρασε στην τρίτη γενιά και μετρά πάνω 50 χρόνια στο χώρο.

Οι σούβλες διαφορετικές καθε φορά, άλλες για αρνί άλλες για κοκορέτσι, άλλες για κοντοσούβλι, μπορείτε να προμηθευτείτε και τα ανάλογα μοτέρ σούβλας αλλά και τα κάρβουνα σε πολύ οικονομικές τιμές σε όλα τα προϊόντα τους.

Μπορείτε επισης να προμηθευτείτε κατόπιν παραγγελίας:

  • Σόμπες ξύλου – πετρελαίου – πέλλετ – αερίου
  • Υδροροές μεταλλικές (από λαμαρίνα)

Μπορείτε να τους καλέσετε για τηλεφωνικές παραγγελίες στα: 2551400208 & 6987348680 έτσι ώστε να παραλάβετε χωρίς καθυστερήσεις.

Οι ψησταριές φτιάχνονται από λαμαρίνα όπως αναφέρει, που είναι το υλικό που αντέχει τις μεγάλες θερμοκρασίες από τα κάρβουνα, τις κατασκευάζουν σε διάφορα μεγέθη και το κάνουν εδώ και δεκαετίες, ο κόσμος τους ξέρει, ξέρει τη δουλειά τους, ξέρει ότι αυτό που θα πουν αυτό θα είναι.

Το εργαστήριο είναι ένα από τα παλαιότερα ίσως και το πιο παλιό στην Αλεξανδρούπολη όμως διαθέτει μηχανήματα που επιτρέπουν στο χειριστή τους να κάνει εύκολα και γρήγορα τη δουλειά του, μπορούν να κατασκευάσουν εκτός από ψησταριές, σχάρες και σούβλες, μπουριά σε διάφορα μεγέθη για σόμπες όλων των τύπων, κατασκευές για κτηνοτρόφους και αγρότες και πολλά άλλα.

Μια επίσκεψη από την έκθεση τους που βρίσκεται επί της Μαλγάρων 10 στο ιστορικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης ή στο εργαστήριο τους επί της Μαλγάρων με Εμπορίου γωνία θα σας πείσει.