13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΈβρος: Έτοιμοι οι Τούρκοι να επικαλεστούν… εισβολή σε έδαφος τους, αν παρέμβουμε...

Έβρος: Έτοιμοι οι Τούρκοι να επικαλεστούν… εισβολή σε έδαφος τους, αν παρέμβουμε στη νησίδα

Μια καλοστημένη προβοκάτσια των Τούρκων εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες σε νησίδα του ποταμού Έβρου στην περιοχή του χωριού Κισσάριο Σουφλίου, με εργαλειοποίηση και χρησιμοποίηση περίπου 40 προσφύγων και λαθρομεταναστών.

Σε μια χρονική συγκυρία, που οι προκλήσεις της Τουρκίας, λεκτικές και όχι μόνο, βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους και κάνουν ότι μπορούν για να εμφανίσουν την Ελλάδα ως υπεύθυνη για πιθανό… θερμό επεισόδιο, θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για το καθεστώς Ερντογάν, να επικαλεστεί εισβολή της Ελλάδας σε τουρκικό έδαφος, αν υπάρξει οποιαδήποτε παρέμβαση της χώρας μας στο συγκεκριμένο σημείο. Γιατί όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία πολλές φορές: “Δόθηκαν οι συντεταγμένες στις αρμόδιες υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες επισήμαναν ότι πρόκειται για σημείο εκτός της ελληνικής επικράτειας”.

Το λέει ξεκάθαρα η ανακοίνωση, πως οι Ένοπλες Δυνάμεις που είναι αρμόδιες για τα σύνορα μας, επισημαίνουν ότι η συγκεκριμένη νησίδα δεν ανήκει στην Ελλάδα. Κι όμως, σε ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και άλλα αριστερά κόμματα, σε… αγαστή συνεργασία με τις “περίεργες” ΜΚΟ που έχουν ως γνωστόν διασυνδέσεις με διακινητές σε Τουρκία αλλά και Ελλάδα και διακινούν τεράστια χρηματικά ποσά, κάνουν ότι… δεν καταλαβαίνουν. Προκειμένου μάλιστα να αποκομίσουν προσωρινά μικροκομματικά οφέλη, δεν σκέφτονται το αυτονόητο. Ότι εξυπηρετούν τους σχεδιασμούς των Τούρκων. Υιοθετούν, χωρίς φυσικά να γνωρίζουν, τους ισχυρισμούς των ΜΚΟ και άλλων οργανώσεων που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα τεράστια χρηματικά ποσά τα οποία… διακινούνται στον συγκεκριμένο χώρο.

Από κοντά και τα γνωστά… αριστερά ΜΜΕ, με πρώτη και καλύτερη την “Εφημερίδα των Συντακτών”, που είναι γνωστό ότι πολλές φορές στο παρελθόν έχει υιοθετήσει την πιο αισχρή, ανθελληνική τουρκική προπαγάνδα των fake news, για νεκρούς στα σύνορα του Έβρου από ελληνικά πυρά. Με συνεχή δημοσιεύματα, τα οποία ακολούθησαν και… συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Αριστεράς και ακροαριστεράς, παρουσιάζουν ως δεδομένους τους ισχυρισμούς των εγκλωβισμένων στη νησίδα για… δηλητηριώδεις σκορπιούς. Κι επίσης τον θάνατο ενός 5χρονου κοριτσιού, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται σε επικοινωνίες τους με ΜΚΟ και ελληνικά ΜΜΕ κάποιοι από τους εγκλωβισμένους, ποντάροντας στο… συναίσθημα του κόσμου. Όλοι άλλωστε θυμόμαστε ότι και το 2020 στις Καστανιές, όταν έγινε η απόπειρα μαζικής εισβολής χιλιάφων λαθρομεταναστών, πολλοί εξ αυτών χρησιμοποιούσαν τα μικρά παιδιά, ακόμα και μωρά, ως… ασπίδα απέναντι στους Έλληνες αστυνομικούς που προσπαθούσαν με καπνογόνα να αποτρέψουν την παράνομη και βίαιη είσοδο τους.

ΠΗΓΗ: https://www.evros-news.gr