13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ''Έβγαλαν Ι5 τον Κορονοϊό που πήγε να καταταγεί στο ΚΕΤΘ''

”Έβγαλαν Ι5 τον Κορονοϊό που πήγε να καταταγεί στο ΚΕΤΘ”

Του Ηλία Προύφα

Πλήρως ελεγχόμενη είναι όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, η κατάσταση στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ), στον Αυλώνα της Αττικής, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κορονοϊού σε νεοσύλλεκτους επαγγελματίες οπλίτες.

Τα περιστατικά, 3 μέχρι στιγμής, παρουσιάστηκαν την αμέσως επόμενη της κατάταξης και δεν έχουν σχέση με μαζικότητα στην εκπαίδευση, αφού αυτή δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο.

Χάρη στα μέτρα προστασίας που είχαν ληφθεί και προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και τις οδηγίες του ΓΕΕΘΑ για τις ΕΔ και εφαρμόζονται στο ακέραιο, η κατάσταση ελέγχεται πλήρως.

Τόσο ο Ταξίαρχος Διοικητής του ΚΕΤΘ, Παναγιώτης Κασαγιάννης καθώς και ο Συνταγματάρχης Ντρούκας Ιωάννης, βρίσκονται συνεχώς στα γραφεία τους και με συνεχείς συσκέψεις αλλά και επιτόπιες αυτοψίες, ενημερώνονται και ελέγχουν την κατάσταση.

Αμέριστο ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και από τον ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, ο οποίος λίγες ημέρες πριν την κατάταξη έκανε επιθεώρηση στις εγκαταστάσεις.

Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι πλήρως ελεγχόμενη. Όμως ο Κορονοϊός ο οποίος αρχίζει και προελαύνει ξανά στη χώρα, είναι δεδομένο ότι θα ”χτυπήσει” ξανά και το ΚΕΤΘ, όσα μέτρα προστασίας και να έχουν ληφθεί.

Το πρόβλημα είναι γενικό και ο μαζικός εμβολιασμός ίσως είναι η μόνη λύση.

(Φωτό αρχείου)