13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ''Άστραψε και βρόντηξε'' ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος: ''Διορθώστε τώρα τα λάθη με...

”Άστραψε και βρόντηξε” ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος: ”Διορθώστε τώρα τα λάθη με το ειδικό βοήθημα. Κανένα στέλεχος να μην αδικηθεί”

Του Ηλία Προύφα

”Άστραψε και βρόντηξε” ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, προς τα Γενικά Επιτελεία, για τα λάθη που έχουν παρατηρηθεί με την καταβολή του ειδικού βοηθήματος ή ”Δώρου Πάσχα”, όπως αποκαλείται, στα στελέχη που δίνουν τη μάχη ενάντια στον Κορονοϊό.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που φθάνουν και στο kranosgr, δικαιούχοι του βοηθήματος στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν το έλαβαν, ενώ στελέχη που δεν το δικαιούταν φέρεται να το το έχουν εισπράξει.

Το πρόβλημα όπως ακούγεται, σχετίζεται με τις καταστάσεις που έστειλαν τα Γενικά Επιτελεία, στις Διευθύνσεις Οικονομικού, στις οποίες λόγω επίσπευσης της αποστολής, σημειώθηκαν λάθη.

Όλα τα παράπονα και οι καταγγελίες φαίνεται πως έφθασαν και στους υπουργικούς διαδρόμους και όπως ψιθυρίζεται ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, ανέλαβε δράση…

Να ελεγχθούν οι καταστάσεις και να διορθωθούν άμεσα τυχόν λάθη. Κανένα στέλεχος να μην αδικηθεί, ήταν η ρητή εντολή του.

Να σημειώσουμε ότι ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της εξαγγελίας από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, του Δώρου Πάσχα στο υγειονομικό προσωπικό, είχε εισηγηθεί να δοθεί και στο αντίστοιχο προσωπικό των στρατιωτικών νοσοκομείων, κάτι που έγινε δεκτό.