13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΆξιζε τον κόπο! Με επιτυχία η ημερίδα της 1ης Στρατιάς για τις...

Άξιζε τον κόπο! Με επιτυχία η ημερίδα της 1ης Στρατιάς για τις μεταμοσχεύσεις – δωρεά οργάνων

Του Ηλία Προύφα

Στο πλαίσιο της επιμόρφωσης και ευαισθητοποίησης του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, η 1η Στρατιά πραγματοποίησε χθες (Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων & Μεταμοσχεύσεων) στη Λάρισα, ημερίδα με θέμα τη Μεταμόσχευση – Δωρεά Οργάνων.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία των ομιλητών και των διακεκριμένων προσκεκλημένων, στο Συνεδριακό Κέντρο «ΒΕΡΓΙΝΑ» της ΛΑΦ Λάρισας, ενώ παράλληλα μεταδόθηκε διαδικτυακά, μέσω κατάλληλης ψηφιακής πλατφόρμας, για παρακολούθηση από το προσωπικό των διοργανωτών, από αντίστοιχους χώρους (αμφιθέατρα, λέσχες, αίθουσες συγκεντρώσεων) οι οποίοι διέθεταν κατάλληλο εξοπλισμό για τις ανάγκες μετάδοσης και παρακολούθησής της.
Στην ημερίδα την οποία χαιρέτησε ο Διοικητής 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής της ιδέας, είχαν προσκληθεί ως ομιλητές ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λάρισας και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος, ο Δρ. Επαμεινώνδας Ζακυνθινός, Πρόεδρος Τοπικής Συντονιστικής Ομάδας Μεταμοσχεύσεων και Διευθυντής ΚΕΘ ΠΓΝ Λάρισας, η κ. Σουλτάνα Στραβέλα, Τοπική Συντονίστρια Μεταμοσχεύσεων Θεσσαλίας, η Στρατιωτικός Δικαστής Β΄ κ. Σταυρούλα Γεωργακοπούλου, Δικαστής Στρατοδικείου-Αεροδικείου Λάρισας και ανώνυμη Ιδιώτης Λήπτρια Οργάνων.