13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΟ Πειρατής του Λευκού Πύργου στο Military Club του Γ'ΣΣ

Ο Πειρατής του Λευκού Πύργου στο Military Club του Γ’ΣΣ

Του Ηλία Προύφα

Δεν υπάρχει κάτοικος της Θεσσαλονίκης, που να βολτάρει στην παραλία ή τουρίστας στην περιοχή του Λευκού Πύργου, που να μη τον γνωρίζει και να μην έχει φωτογραφηθεί μαζί του. Επίσης ιδιαίτερα δημοφιλής στα κοινωνικά δίκτυα, όπου υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες του αναρτημένες και έχει φίλους σε όλες τις γύρω χώρες που τον έχουν γνωρίσει ως τουρίστες.

Ο λόγος για τον καπετάνιο του… Πειρατικού Καφέ της Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη, ο οποίος έχει γίνει διάσημος σε Ελλάδα και Εξωτερικό, ως ο ”Πειρατής του Λευκού Πύργου”.

Φίλος και γείτονας της ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, έκανε μια στάση απόψε στο Military Club, μετά την τελευταία ξενάγηση με τους τουρίστες, ανταποκρινόμενος στην πρόσκλησή μας, όπου εντυπωσιάστηκε από το χώρο.

Ιδιαίτερα γνωστός από τη δράση του στα κοινωνικά δίκτυα και λόγω της σελίδας του στο Youtube ”Πειρατολόγιο”, που έχει γίνει viral.

Πραγματικά αξίζει να περιηγηθεί κανείς στη σελίδα Πειρατολόγιο κάνοντας κλικ ΕΔΩ, όπου μπορεί να παρακολουθήσει τις τελευταίες εκπομπές του Πειρατή, μαζί με τα παιδιά του, ώστε να έχουν την ευκαιρία να μάθουν σημαντικές πληροφορίες για αξιόλογους ”θησαυρούς” της χώρας με ένα άκρως συναρπαστικό τρόπο.