13.3 C
Athens
Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021
Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ IMS: Μεγάλες Προσφορές στεγαστικών δανείων για ένστολους

IMS: Μεγάλες Προσφορές στεγαστικών δανείων για ένστολους

Η IMS, στελεχωμένη από καταρτισμένους οικονομολόγους με μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό χώρο αποτελεί τον μεγαλύτερο συνεργάτη των Ελληνικών Τραπεζών στην διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικού δανείου χωρίς καμία άμεση ή έμμεση οικονομική επιβάρυνση για τον δανειολήπτη.

Διατηρεί συμβάσεις συνεργασίας με τις μεγαλύτερες Ελληνικές Τράπεζες και διαθέτει την γνώση και την εμπειρία να σας βοηθήσει στην χρονοβόρα και πολύπλοκη γραφειοκρατική διαδικασία ώστε να επιλέξετε την πλέον συμφέρουσα λύση χρηματοδότησης, παρουσιάζοντας και αναλύοντας όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

Η σχέση αξιοπιστίας που έχει οικοδομήσει με τις Τράπεζες σε συνδυασμό με τον όγκο των υποθέσεων από το ευρύ πελατολόγιο της, αποτελεί μια επιπλέον εγγύηση, δίνοντας μας τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί για εσάς τους ευνοϊκότερους όρους της Τραπεζικής Αγοράς και να σας προσφέρει νέες, οικονομικές και ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύψουν το ευρύ φάσμα των στεγαστικών σας αναγκών.

Η ομάδα μας έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 500.000.000€ εκταμιεύσεις στεγαστικών δανείων, έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση γύρω από το στεγαστικό δάνειο. Η γνώση μας πάνω στην πολιτική έγκρισης της κάθε τράπεζας είναι μια σταθερά που εγγυάται για τους πελάτες μας υψηλότερες πιθανότητες έγκρισης, επιτυγχάνοντας τους καλύτερους δυνατούς όρους. Σημειώνεται ότι το ποσοστό έγκρισης των δανείων που διαχειριζόμαστε ξεπερνά το 95%.

Επικοινωνήστε με έναν από τους συμβούλους της IMS μέσω email ή τηλεφώνου:

Αθήνα

Λ. Ανδρέα Συγγρού 240, TK 176 72 Καλλιθέα

210 9520047 – 48

210 9513111

210 9583331

[email protected]

Θεσσαλονίκη

Αδριανουπόλεως 1, TK 551 33 Καλαμαριά

2316018060

2316018061

Ρόδος

Γρηγορίου Λαμπράκη 39, TK 851 00 Ρόδος

22410 21649

[email protected]

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Κυριάκος Καμπούρης - IMS Στεγαστικά Δάνεια

Κυριάκος Καμπούρης

Partner

Ο Κυριάκος διαθέτει 20ετή εμπειρία στον τραπεζικό χώρο, έχει υπάρξει ιδιοκτήτης καταστημάτων Franchise της Οpen24 – Eurobank, όντας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες του δικτύου.

Είναι διαπιστευμένος εξωτερικός συνεργάτης μεγάλων τραπεζών μεταξύ αυτών της Eurobank, Εθνικής και Alpha Bank αποτελώντας τον συνεργάτη με τον μεγαλύτερο όγκο εκταμίευσης στεγαστικών δανείων.

Έχει διακριθεί και τιμηθεί για τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς το πελατειακό κοινό καθώς και για την διαρκή του επιμόρφωση σε θέματα πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών.

Επικοινωνία

[email protected]
Γιάννης Μαυράκης - IMS Στεγαστικά Δάνεια

Γιάννης Μαυράκης

Partner

Ο Γιάννης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Leicester και διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Teesside. Έχει επιτυχώς ολοκληρώσει τις εξετάσεις CFA επιπέδου 1.

Πριν την IMS έχει εργαστεί ως οικονομικός αναλυτής στο τμήμα Project Finance της EY (Ernst & Young) όπου παρείχε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες (σχεδιασμός χρημ/κών μοντέλων, συμβουλευτικές υπηρεσίες χρηματοδότησης έργων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα) και ως σύμβουλος στεγαστικής πίστης στην τράπεζα Union de Creditos Inmobiliarios SA EFC (UCI).

Επικοινωνία

[email protected]
Γιώργος Γκιώκας - IMS Στεγαστικά Δάνεια

Γιώργος Γκιώκας

Sales manager

Ο Γιώργος είναι κάτοχος διπλώματος του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) με πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό κλάδο.

Πριν την IMS έχει εργαστεί ως Senior Account Manager και Senior Property Sales Account Officer στην τράπεζα στεγαστικής πίστης Union de Creditos Inmobiliarios SA EFC (UCI). Έχει διαχειριστεί με επιτυχία εκατοντάδες αιτήματα στεγαστικών δανείων και δεκάδες πωλήσεις τραπεζικών ακινήτων. Έχει λάβει το βραβείο «UCI Leader» για τα έτη 2012 και 2013.

Επικοινωνία

[email protected]
Κωνσταντίνος Δούκας - IMS Στεγαστικά Δάνεια

Κωνσταντίνος Δούκας

Senior Manager

Ο Κωνσταντίνος είναι Senior Manager στην IMS. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Διεθνή Τραπεζική και Χρηματοοικονομική του Πανεπιστημίου του Salford και κάτοχος διπλώματος στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Sunderland.

Τα τελευταία 14 έτη έχει εργαστεί ως προϊστάμενος πωλήσεων στεγαστικών δανείων στη Γενική Διεύθυνση Τραπεζικής Ιδιωτών της τράπεζας Eurobank και ως σύμβουλος μαζικών πωλήσεων στην τράπεζα Millenium.

Επικοινωνία

[email protected]
Νίκος Μπαλάνης - IMS Στεγαστικά Δάνεια

Νίκος Μπαλάνης

Sales manager – North Greece

 

Ο Νίκος είναι κάτοχος διπλωμάτων MBA on Banking and Finance του Alba Graduate Business School και Strategic Management του Kingston University καθως και διπλώματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Τα τελευταία 18 έτη έχει εργαστεί ως προϊστάμενος πωλήσεων στεγαστικών δανείων στη Γενική Διεύθυνση Τραπεζικής Ιδιωτών Βορείου Ελλάδας και υπεύθυνος ρύθμισης επισφαλών απαιτήσεων της τράπεζας Eurobank καθώς και ως σύμβουλος μαζικών πωλήσεων στην τράπεζα Millennium.

Επικοινωνία

[email protected]

Ευγενία Βεργή​

Account Manager

Η κα Ευγενία Βεργή είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στους Υπολογιστές (BSc degree in Business Administration with major in Computer Information Systems), από το Αμερικάνικο Κολέγιο της Ελλάδος, Deree College.

Τα τελευταία 18 χρόνια εργάστηκε στον Τραπεζικό χώρο ξεκινώντας από την Τράπεζα Κύπρου και μετέπειτα στην Τράπεζα Πειραιώς, με καθήκοντα που συμπεριλάμβαναν κατά κύριο λόγο τις εισηγήσεις και χορηγήσεις Στεγαστικών και Μικρομεσαίων Επιχειρηματικών δανείων. Διατέλεσε Σύμβουλος Στεγαστικής και Επιχειρηματικής Πίστης και τα τελευταία 3 έτη ήταν Συνεργάτης Αναδιαρθρώσεων Δανείων Ιδιωτών και Επιχειρηματικών Δανείων.

Επικοινωνία

[email protected]