13.3 C
Athens
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑ1302 μητέρες (μόνο στο Άργος) ζήτησαν ΠΛΑΣΤΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ για να παρεμποδίσουν την...

1302 μητέρες (μόνο στο Άργος) ζήτησαν ΠΛΑΣΤΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ για να παρεμποδίσουν την επικοινωνία των παιδιών με τον πατέρα

Δελτίο τύπου – Διαμαρτυρία Α.Μ.Κ.Ε ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ

Στη δημόσια Διαβούλευση νομοθετικής πρωτοβουλίας του Υπ. Δικαιοσύνης που διεξάγεται από την 28/11/2023 και θα ολοκληρωθεί την 28/12/2023 με θέμα «Παρεμβάσεις στον Ποινικό Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας για την επιτάχυνση και την ποιοτική αναβάθμιση της ποινικής δίκης – Εκσυγχρονισμός του νομοθετικού πλαισίου για την πρόληψη και την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας», την 13/12/2023 και στο Κεφάλαιο Δ (σελ. 6) εμφανίζεται το κάτωθι σχόλιο από τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής ΓΝ του Άργους Τρασία Χρήστο ο οποίος καταγγέλλει ΕΠΩΝΥΜΑ ότι σε διάστημα 6 ετών του ζητήθηκε από 1302 μητέρες να τους χορηγήσει ΠΛΑΣΤΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ώστε να παρεμποδίσουν την επικοινωνία με τον πατέρα.

Ακολουθεί αυτούσιο το μήνυμα του από την δημόσια διαβούλευση

  • 13 Δεκεμβρίου 2023, 15:50 | Τρασιας Χρήστος Διευθυντής Παιδιατρικής κλινικής ΓΝ Άργους

Μόνιμος Σύνδεσμος

Απόσυρση άμεσα του εδαφίου για τους παιδοψυχολόγους. Οι εκθέσεις τους γίνονται επί πληρωμή και με απουσία του ενός γονέα. Ενδοοικογενειακή βία σε χείριστη μορφή είναι η γονεϊκή αποξένωση. Σε προσωπική μου στατιστική καταγραφή από το 2017 είχα 1302 περιστατικά μητέρων που μου ζητούσαν πλαστή ιατρική γνωμάτευση για να εμποδίσουν την επικοινωνία με τον έτερο γονέα. Εξωφρενικό.

Ποινική καταδίκη άμεση για παραβίαση δικαστικής απόφασης σε ότι αφορά το οικογενειακό δίκαιο. Βαριές τιμωρίες ποινικές σε δικηγόρους που για προσωπικό όφελος κατευθύνουν καταστάσεις. Ο θεσμός του γάμου είναι σε κρίση, η υπογεννητικότητα στη χώρα είναι μείζον πρόβλημα αν δεν λυθούν τα θέματα συνεπιμέλειας δεν θα λυθεί πότε.

Η ενδοοικογενειακή βία έχει ρίζες στην έκφραση «Σου παίρνω τα παιδιά και φεύγω» που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τους σύγχρονους μπαμπάδες. Διορθώσετε νοοτροπίες με το νομοσχέδιο σας για να αλλάξουν όλα.

Με εκτίμηση.

Επίσης καταθέτουμε  video που μας εστάλη ΕΠΩΝΥΜΑμε τηνμαρτυρία του υποδιευθυντήτης Ελληνικής αστυνομίας Μιχάλη Μπαρίνη ο οποίος καταθέτει τις εμπειρίες του σχετικά με τις παραβιάσεις δικαστικών αποφάσεων πουαποτελούν αποξενωτικές ενέργειες καθώς και τις ψευδείς κατηγορίες για ασέλγεια.

Ο ίδιος ουποδιευθυντής της Ελληνικής αστυνομίας κ. Μιχάλης Μπαρίνης συμμετέχει στην διαβούλευση για την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα με ένα συγκλονιστικό σχόλιο, όπως φαίνεται παρακάτω κρούοντας έτσι τον κώδωνα κινδύνου.

Ακολουθεί αυτούσιο το μήνυμα του από την δημόσια διαβούλευση

  • 29 Νοεμβρίου 2023, 14:30 | ΜΠΑΡΙΝΗΣ Μιχαήλ

ΜόνιμοςΣύνδεσμος

Είμαι Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και έχω την τιμή να υπηρετώ στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Σας παραθέτω αναλυτικό επιστημονικό άρθρο για το καταστροφικό φαινόμενο της γονεϊκής αποξένωσης το οποίο πλέον ταλανίζει χιλιάδες Ελληνόπουλα τα οποία έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού και αποτελούν βορά των όποιων οικονομικών συμφερόντων στο βωμό των οποίων θυσιάζονται καθημερινά χιλιάδες παιδιά.

Καθημερινά περιέρχονται εις γνώση μου δεκάδες περιστατικά τέτοιων περιπτώσεων τα οποία με λύπη μου διαπιστώνω ότι επιβαρύνονται μέρα με τη μέρα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς να έχω μία νομοθετική ρύθμιση η οποία να περιγράφει ξεκάθαρα τον όρο γονεϊκή αποξένωση, πως υλοποιείται και πως θα πρέπει να τιμωρείται ο αποξενωτής γονέας.

…………..

ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΈΡΩ ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΘΕΡΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΓΟΝΕΙΚΗ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΞΕΝΩΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΟΝΕΙΚΗΣ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗΣ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΘΩΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΞΕΝΩΤΩΝ.

Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΤΗΣ ΓΟΝΕΙΚΗΣ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΘΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΠΙΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6934……23 ΚΑΙ ΤΙΘΕΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.

ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΜΑΣ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟ ΑΘΩΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑ.

Με αμέριστη εκτίμηση προς όλους
ΜΠΑΡΙΝΗΣ Μιχαήλ
ΑΣΤ/ΚΟΣ ΥΠ-ΝΤΗΣ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛ.ΑΣ./ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΕΛ.ΑΣ.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Με την δημοσιοποίηση των παραπάνω διαμαρτυρόμαστε εντόνως γιατί ενώ οι πατέρες χρόνια βασανίζονται από την μάστιγα της παραβίασης δικαστικών αποφάσεων και παρεμπόδισης επικοινωνίας, η οποία συνήθως οδηγεί στην αποξένωση, η κυβέρνηση “εκσυγχρονίζει” την Δικαιοσύνη με ένα νομοσχέδιο στο οποίο ο θύτης και το θύμα καθορίζονται ανάλογα με το φύλο τους.

Ένα νομοσχέδιο που απαξιώνει και προσβάλλει το ανδρικό φύλο, το κατατάσσει στην κατηγορία των κακοποιητών και συντάσσεται απόλυτα με τονφεμινιστικό παραλογισμό ο οποίος έχει εισβάλλει στην ζωή μας και στα Υπουργεία επιβάλλοντας την έμφυλη διάκριση.

Ενεργοί Μπαμπάδες για τα Δικαιώματα του Παιδιού (Α.Μ.Κ.Ε.)