13.3 C
Athens
Σάββατο, 10 Ιανουαρίου, 2026
ΑρχικήΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΚΥΣΕΑ: Παράταση της θητείας των Αρχηγών ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ, ΕΛΑΣ και ΠΣ

ΚΥΣΕΑ: Παράταση της θητείας των Αρχηγών ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ, ΕΛΑΣ και ΠΣ

Συνεδρίασε υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, σήμερα Σάββατο, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε η παράταση της θητείας των αρχηγών.

Αναλυτικότερα, αποφασίστηκε η παράταση της θητείας των αρχηγών των Γενικών Επιτελείων Στρατού, Αντιστρατήγου Γεωργίου Κωστίδη, Ναυτικού, Αντιναυάρχου Δημητρίου Ελευθέριου Κατάρα και Αεροπορίας, Αντιπτεράρχου Δημοσθένη Γρηγοριάδη.

Αποφασίστηκε ακόμη η παράταση της θητείας του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Δημητρίου Μάλλιου και του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστρατήγου Θεοδώρου Βάγια, όπως αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.