<
13.3 C
Athens
Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022
Αρχική ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ Όλη η αλήθεια για την 180 ΜΚ/Β ΧΩΚ

Όλη η αλήθεια για την 180 ΜΚ/Β ΧΩΚ

Επιστολή αναγνώστη στο kranosgr

Καλησπέρα σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δίνετε βήμα για να εκφράσω την γνώμη μου.

Όπως αρκετοί συμπατριώτες μου γράφουν κάτω από τον μανδύα της ανωνυμοτητας χρησιμοποιώντας ανυπόστατους και συνάμα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για το στράτευμα και δι για το στρατιωτικό προσωπικό, έτσι και εγώ ανώνυμα απαντώ.

Σε προηγούμενο άρθρο σελίδας που ασχολείται με την θητεία κυρίως, κάποιος πάντα ανώνυμα  εξέφρασε τις οποίες απόψεις του για τους στρατιωτικούς και για συγκεκριμένη μονάδα.

Ο γράφων όσο μένος και να έχει με το στράτευμα καλό είναι να ακούει και την δεύτερη πλευρά και να διασταυρώνει τις οποίες καταγγελίες. Βέβαια για τον γραφών όσο και για τον καταγγελων ο στρατός είναι καλός όταν το βίος του καίγεται η  πλημμυρίζει η βιώνει την οποιαδήποτε φυσική καταστροφή και είναι πάντα παρών παρέχοντας ανιδιοτελώς την βοήθεια του.

Πάμε στο πρώτο θέμα που έχει να κάνει με τους χαρακτηρισμούς του καταγγέλλοντος όπου αναφέρει στέρηση βασικών γνώσεων, αθλητικών ικανοτήτων, ψυχολογικών τεστ και περί δημοσίων υπαλλήλων.

Αλήθεια πότε πρόλαβε ο κατά τα δικά του γραπτά νεοτοπεθετημενος 2 μέρες να καταλάβει όλα τα παραπάνω? Για τις βασικές γνώσεις να τον ενημερώσω ότι όλα τα στελέχη στον Ε.Σ περνάνε τακτική αξιολόγηση και.αθλητικές δοκιμασίες κάθε 6 μήνες, καθώς και στην ετήσια υγειονομική εξέταση περνάνε από ψυχολόγο.

Πάμε και στο αφήγημα περί δημοσίων υπαλλήλων και για ωράριο 07:30 με 13:00. Να τον ξαναενημερωσω ότι ένας χρόνος δικής μας δουλειά σε ώρες αντίστοιχη σε 2 χρόνια δημοσίου υπαλλήλου. Ένας Δ.Υ δουλεύει 40 ώρες. Ένας στρατιωτικός τουλάχιστον 70. Με τις υπηρεσίες με τον φόρτο εργασίας,με τις ασκήσεις-δραστηρίοτητες.

Να συνεχίσω την ενημέρωση μου προς καταγγέλλοντα και για την συγκεκριμένη μονάδα που ανέφερε. (180 ΜΚ/Β ΧΩΚ). Για το θέμα βύσμα υπεύθυνος είσαι εσύ και οι συνάδελφοι σου στρατιώτες. Εσύ το βάζεις να μας παίρνει τηλέφωνο για να σου κάνουμε το οποιοδήποτε χατίρι θες βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τους συναδέλφους σου στρατιώτες.

Για την χιλιομετρική απόσταση να σε ενημερώσω ότι υπάρχουν συνάδελφοι σου στρατιώτες που υπηρετούν στην παραμεθόριο και θέλουν 800 και 900 χιλιόμετρα και μια ολόκληρη μέρα ταξίδι να πάμε στους δικούς τους μόνο με άδεια, και όχι 35 που θες εσύ για το σπίτι σου. Επίσης αν δεν θες διόδια υπάρχει ο παράδρομος. Φτάνοντας στο θέμα της μονάδας όπως πολύ γνωρίζουν που υπηρέτησαν εκεί οι εγκαταστάσεις είναι σε πολύ καλό επίπεδο Τα μαγειρεία είναι ολοκαίνουργια με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ούτε σε εστιατόριο έξω δεν τα έχουν. Διπυριτι δεν πιστεύω να έχεις δει καν στη ζωή σου και το πρωινό είναι μια χαρά με αυγά μπέικον βούτυρο μαρμελάδα κορνφλεϊξ.

Συγνωμη αν δεν έχουμε Σολωμό Σκωτίας με σάλτσα βινεγκρετ.

Για τα στελέχη που λες ότι φωνάζουν έχω να σου πω ότι η συμπεριφορά τους είναι άψογη απέναντι σε εσένα και τους συναδέλφους σου στρατιώτες. Πολλά στελέχη είναι πάνω από τα προβλήματα των στρατιωτών είτε οικογενειακά είτε οικονομικά χωρίς βέβαια να χρειάζεστε να το διατυμπανίζουμε.

Μπορεί ο γράφων να έρθει να ρωτήσει. Όσο για τον ΑΞΚΟ που δεν κατονομάζεις να ξέρεις υπάρχουν αρκετοί από αυτούς που μπαίνουν στις 05:00 και φεύγουν στις 19:00 και 20:00 το βράδυ λόγω δημοσιοϋπαλληλικού καθεστώς. Ξέρεις εσύ.Και κάτι τελευταίο. Επειδή φαίνεται ότι ”μισείς” τον στρατό για τους δικούς σου λόγους, θα σου πρότεινα ως εναλλακτική λύση να δηλώσεις αντιρρησίας συνείδησης και να κάτσεις για 15 μήνες σε έναν δημόσιο φορέα και έτσι να απαλλαγείς από την στρατιωτική σου θητεία που τόσα προβλήματα σου δημιουργεί. Έχεις το σθένος ή μόνο για να γράφεις ανώνυμα???? 

Υ.Σ

Με τιμή

Ο ανώνυμος