13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΦαγητό από τη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης στο Γ'ΣΣ/NRDC-GR. Τι αλλάζει ο Στρατηγός Γαρίνης...

Φαγητό από τη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης στο Γ’ΣΣ/NRDC-GR. Τι αλλάζει ο Στρατηγός Γαρίνης και ο Συνταγματάρχης Κουλέτσης

Του Ηλία Προύφα

Σε όλους τους σχηματισμούς ή για να είμαστε πιο ακριβείς σε πολλούς, οι Λέσχες αξιωματικών παρέχουν ευκολίες σίτισης στα στελέχη και τις οικογένειές τους.

Θα αναφέρουμε δύο παραδείγματα, της Λάρισας και της Αλεξανδρούπολης, όπου προκειμένου οι στρατιωτικοί που δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στις ΛΑΦ, λόγω κίνησης, οχήματος, διαφορετικής κατεύθυνσης, εξεύρεσης parking, περιορισμένου χρόνου, αναχώρησης με υπηρεσιακό όχημα και πολλούς ακόμη, φροντίζει η ΛΑΦ και τους εξυπηρετεί.

Στη Λάρισα καθημερινά όχημα της Λέσχης, μεταβαίνει το μεσημέρι στο παράρτημα που βρίσκεται δίπλα στο στρατιωτικό πρατήριο της 1ης Στρατιάς και όσα στελέχη από το Στρατηγείο, το ΕΣΕΕΕ και το 404 ΓΣΝ, τελειώνουν την εργασία τους και έχουν δηλώσει μπορούν να παραλάβουν σε πακέτο το φαγητό.

Το ίδιο γίνεται και με τη ΛΑΦ Αλεξανδρούπολης, η οποία εξυπηρετώντας τα στελέχη από τα Στρατόπεδα ”Ζήση”, ”Ιωάννου” και ”Πατσούκα” καθώς και από το ΚΙΧΝΕ, μεταφέρει σε πακέτα το φαγητό στο πρατήριο όπου και γίνεται η παραλαβή.

Με αυτό τον τρόπο και τα στελέχη εξυπηρετούνται και οι Λέσχες έχουν περισσότερα έσοδα.

Το παραπάνω ”σύστημα” φαίνεται πως πλέον υπάρχει η σκέψη να εφαρμοστεί και από τη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης για τα στελέχη του Γ’ΣΣ/NRDC-GR, στα οποία θα δοθεί η δυνατότητα να σιτίζονται τις καθημερινές από τη ΛΑΦ και να παραλαμβάνουν το φαγητό σε χώρο δίπλα από το ΣΠΘ.

Με την ενέργεια αυτή του Στρατηγού Γαρίνη και του νέου Διευθυντή Συνταγματάρχη Κουλέτση, θα εξυπηρετούνται καθημερινά στρατιωτικοί του Γ’ΣΣ, του Νατοϊκού Στρατηγείου, του ΣΠΘ, του Πολεμικού Μουσείου και του Φρουραρχείου.

Σωστή κίνηση ειδικά για στελέχη με τους δύο γονείς εργαζόμενους και μικρά παιδιά.