13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΥποχώρησε το έδαφος κι ανατράπηκε τζιπ της Ε.Φ

Υποχώρησε το έδαφος κι ανατράπηκε τζιπ της Ε.Φ

Φάνης Μακρίδης

Νέο ατύχημα με όχημα σημειώθηκε χθες στην Εθνική Φρουρά, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός. Υπό συνθήκες που διερευνώνται από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς, τζιπ με τέσσερις επιβαίνοντες ανατράπηκε σε πεδίο βολής.

Οι τρεις εξ αυτών υπέστησαν επιπόλαιους τραυματισμούς και απλώς μεταφέρθηκαν προληπτικά σε δημόσια νοσηλευτήρια. Το ατύχημα σημειώθηκε περί τις 11:00 το πρωί. Πηγή του «Φ», ανέφερε πως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το στρατιωτικό όχημα ενώ κινείτο σε χωμάτινο δρόμο εντός του πεδίου βολής, υποχώρησε το έδαφος στη δεξιά πλευρά με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει. Σε κάθε περίπτωση, τα αίτια θα εξακριβωθούν μετά από την ολοκλήρωση της έρευνας που διατάχθηκε.

Χθες το απόγευμα, το ΓΕΕΦ  εξέδωσε λιτή ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι το ατύχημα σημειώθηκε «κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης άσκησης στο Πεδίο Βολής Σιάς». Προσθέτει πως «όχημα Mercedes τύπου τζιπ με επιβαίνοντες έναν Ανθυπολοχαγό και τρεις ΣΥΟΠ, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο σε καροποίητη οδό, εντός του Πεδίου Βολής, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί».

Σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι τραυματίστηκαν ελαφρά οι τρεις επιβαίνοντες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν προληπτικά στα Γενικά Νοσοκομεία Λάρνακας και Λευκωσίας, όπου τους έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Με το πέρας των εξετάσεων αποδεσμεύτηκαν, χωρίς να διαπιστωθεί οτιδήποτε σοβαρό ή ανησυχητικό».

ΠΗΓΗ: https://www.philenews.com