13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΤραγικό: Μετέθεσαν στρατιωτικό με καρκινοπαθή σύζυγο

Τραγικό: Μετέθεσαν στρατιωτικό με καρκινοπαθή σύζυγο

Του Ηλία Προύφα

Πριν από λίγο είχαμε επικοινωνία στο kranosgr.com, με στέλεχος του Στρατού Ξηράς, το οποίο αν και αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα με την υγεία της συζύγου του, υπέστη από την υπηρεσία μια κατάφωρη αδικία.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει μετατίθεται σε λιγότερο από ένα χρόνο στον βόρειο Έβρο, χωρίς να είναι ο τόπος συμφερόντων του και το σημαντικότερο ενώ η σύζυγός του έχει διαγνωσθή με όγκο στον εγκέφαλο κάτι που χρήζει ιδιαίτερης παρακολούθησης από νοσοκομείο με νευροχειρουργική κλινική για χειρουργική αντιμετώπιση επείγουσας κατάστασης.

Τι επιχειρησιακές ανάγκες εξυπηρετούσε μια μετάθεση σε λιγότερο από ένα χρόνο για ένα στέλεχος με αυτό το πρόβλημα στο Βόρειο Έβρο (ούτε καν Αλεξανδρούπολη που έχει Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο), μόνο το ΓΕΣ το γνωρίζει.

Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του στελέχους, ”Όσον αφορά την μέριμνα της υπηρεσίας στο πρόσωπο μου, τα σχόλια δικά σας. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Είμαι μόνος μου. Είμαι σίγουρος ότι θα βρουν δέκα λόγους για να υποστηρίξουν την απόφαση τους και θα δυσκολευτούν να βρουν ένα σχετικά με το γιατι πρέπει να βοηθήσουν μία οικογένεια που βρίσκεται σε ανάγκη”. 

Τραγικό…