13.3 C
Athens
Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΣυγχαρητήρια στον ΕΠΟΠ Λοχία (ΠΖ) Αντώνιο Τόλιο

Συγχαρητήρια στον ΕΠΟΠ Λοχία (ΠΖ) Αντώνιο Τόλιο

ΕΑΑΣ Παράρτημα Σερρων

ΕΑΑΣ ΣΕΡΡΩΝ:Αξιότιμοι κ.κ Υπουργοί Με αισθήματα υπερηφάνειας,απερίγραπτου σεβασμού και θαυμασμού, πληροφορηθήκαμε,από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα ξεχωριστό ,για τις εποχές που ζούμε , γεγονός που αναφέρεται σε συντοπίτη μας ,οικογενειάρχη,νεαρό Στρατιωτικό που υπηρετεί στην Λήμνο, ο οποίος βρήκε σε κατάστημα τροφίμων, εκεί στο νησί και παρέδωσε,ΑΜΕΣΩΣ, στην ιδιοκτήτρια της, τσάντα περιέχουσα 4.000 € την οποία είχε απολέσει εντός του καταστήματος!!!

Ως Σερραίοι και ως Απόστρατοι Αξιωματικοί, αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που ,ο ΕΠΟΠ Λχιας (ΠΖ) Αντώνης Τόλιος του Μιχαήλ ,είναι γέννημα θρέμμα της πολύπαθης Σερραϊκής γης ανετράφη δε με αυτές τις,υπό εξαφάνιση,αρχές από πανάξιους βιοπαλαιστές γονείς,γνωστούς και αξιοσέβαστους από το σύνολο της Σερραικής κοινωνίας!

Προερχόμενοι , οι περισσότεροι, από την ιερή οικογένεια του Στρατού, γνωρίζουμε πολύ καλά, τόσο τις μισθολογικές απολαβές, όσο και τις απαιτήσεις που έχει η ζωή σε ένα ακριτικό νησί. Επαναλαμβάνουμε ότι χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αυτός ο νέος ,αυτό το δικό μας παιδί,αντιστάθηκε στα κελεύσματα της “τυχης” και προέταξε τις αρχές του και την τιμιότητα του. Υποκλινόμαστε ,με θαυμασμό , σ΄ όσους γονείς έχουν αναθρέψει τα παιδιά τους με παραδοσιακές και ανθρωποκεντρικές αξίες,όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση οι γονείς του αδαμάντινου Αντώνη!!

Να είναι υπερήφανοι για τα υποδειγματικά παιδιά τους!! Χαιρόμαστε επίσης που υπάρχουν Διοικητές με αισθήματα τιμής και ευγνωμοσύνης,Διοικητές οι οποίοι και προβάλλουν την υποδειγματική εντιμότητα και ειλικρίνεια αυτών των ξεχωριστών παιδιών,τα οποία πλην του εαυτού των και της πατρικής των οικογένειας προβάλλουν, αδιαμφισβήτητα και την Υπηρεσία τους!!

Σας παρακαλούμε θερμά, όπως διαβιβάσετε στον αξιοθαύμαστο ΕΠΟΠ Λχια (ΠΖ) Αντώνιο Τόλιο, στην οικογένεια που τον ανέθρεψε,αλλά και στην Υπηρεσία στην οποία ανήκει,τα πλέον θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια μας , την αγάπη και τον θαυμασμό,καθώς και την υπερηφάνεια όλης της οικογένειας των Σερραίων Αποστράτων για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του!!

Θερμά συγχαρητήρια σ όλους Σας,αξιότιμοι κ.κ Υπουργοί,να χαίρεστε και να καμαρώνετε και εσείς,να προσέχετε δε ιδιαίτερα τα παιδιά αυτά και να είστε υπερήφανοι που τα έχετε στις τάξεις του στρατεύματος στο οποίο είναι πραγματικά κοσμήματα!!

ΜΕ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΣΤΡΙΚΟΣ ΝΙΚ.ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΥΠΑΣΤΥΝΌΜΟΣ ε.α

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΡΤΉΜΑΤΟΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 6 ΤΚ:62 122 ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΛ 2321023405