13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΣυγχαρητήρια! Στον ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης ο γιος του ΕΜΘ Ανθυπασπιστή Στέφανου Τσομπανίδη, Ανδρέας

Συγχαρητήρια! Στον ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης ο γιος του ΕΜΘ Ανθυπασπιστή Στέφανου Τσομπανίδη, Ανδρέας

Ένα σημαντικό “βήμα” στα 14 του χρόνια έκανε ο 14χρονος (γεννήθηκε το 2009) ταλαντούχος τερματοφύλακας Ανδρέας Τσομπανίδης, ο οποίος από τον Ορέστη Ορεστιάδας πήρε μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης της Super League.

Ο νεαρός τερματοφύλακας που αγωνιζόταν στην ακαδημία του Ορέστη Ορεστιάδας, συνοδευόμενος από τους γονείς του, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ της Αρκαδίας και θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην ομάδα Κ15.

Ο Τσομπανίδης εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του κάτω από τα γκολπόστ του Ορέστη, όσο και της Μεικτής Κ14 της ΕΠΣ Έβρου, με την οποία έφτασε στις 8 καλύτερες ομάδας της Ελλάδας την σεζόν που μας πέρασε.

Υπενθυμίζεται πως πριν συμφωνήσει με τον Αστέρα, είχε δοκιμαστεί σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Προπονητή τερματοφυλάκων στον Ορέστη είχε τον Γιώργο Χατζησαββίδη και προπονητές τους Βασίλη Τακάκη και Γιάννη Αθανασιάδη, ενώ στις Μεικτές τους Κώστα Αλεξόπουλο & Μιχάλη Φλώρο.

Άλλος ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής από τον Έβρο παίρνει μεταγραφή σε ομάδα της κορυφαίας ποδοσφαιρικής κατηγορίας της χώρας μας και μάλιστα στον Ασστέρα Τρίπολης που είναι γνωστό ότι αξιοποιεί και δίνει ευκαιρίες στους ταλαντούχους παίκτες.

ΠΗΓΗ: https://www.evros-news.gr