13.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΣυγχαρητήρια! Νέα διάκριση στα HR AWARDS απέσπασε o ελληνικός όμιλος αμυντικής τεχνολογίας...

Συγχαρητήρια! Νέα διάκριση στα HR AWARDS απέσπασε o ελληνικός όμιλος αμυντικής τεχνολογίας EFAGROUP

O ελληνικός βιομηχανικός όμιλος εταιριών άμυνας, ασφάλειας και αεροδιαστημικής EFA GROUP τιμήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα βραβεία HR AWARDS 2022, που διοργανώθηκαν την Τρίτη 1ηΝοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής από την Boussias,λαμβάνοντας το Bronze βραβείο στην κατηγορίαMost In novative use of Technology for Learning”.

Μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις που κάνει ο Όμιλος τα τελευταία έτη, πάντα σε αρμονία με τον στρατηγικό του σχεδιασμό, αφορά στην εκπαίδευση, ανάπτυξη και επιμόρφωση, ιδίως σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού και αναβάθμισης των ψηφιακών δεξιοτήτων, του συνόλου των εργαζομένωντου. Υπό αυτό το πρίσμα, ο Όμιλος EFAGROUP εφαρμόζει καινοτόμες πρακτικές με την αρωγή της τεχνολογίας, που καλύπτουν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού του, από την κατάρτιση του αρχικού πλάνου εκπαίδευσης έως και την αξιολόγηση της ποιότητας των παρεχόμενων εκπαιδεύσεων.

«Για τον Όμιλο EFA GROUP η υποστήριξη κάθε εργαζομένου στην επαγγελματική του ανάπτυξη αποτελεί κεντρικό άξονα για την επίτευξη των αποτελεσμάτων μας και ταυτόχρονα ζήτημα ευθύνης. Ο προσανατολισμός του Ομίλου ορίζει, ότι για να είναι οι εργαζόμενοι ένα πραγματικά πολύτιμο στοιχείο μιας εταιρίας, πρέπει να εκπαιδεύονται και να αναπτύσσονται ουσιαστικά και με συνέπεια, χρησιμοποιώντας καινοτόμα εργαλεία που μας προσφέρει η τεχνολογία» σημείωσε ο Γιώργος Τερζάκης, HRManager του EFAGROUP.

Τα ΒραβείαHR AWARDS που πραγματοποιούνται για 8η χρονιά, επιβραβεύουν συστηματικά και με συνέπεια τις καινοτόμες πρωτοβουλίες και πρακτικές των ομάδων διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού στις επιχειρήσεις και οργανισμούς.Σημείωσαν αριθμό-ρεκόρ που άγγιξε τις 300, κατατεθειμένες προς αξιολόγηση, δράσεις, καθώς και τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχουσών εταιριών από διαφορετικούς τομείς της Αγοράς.

Κατά την ομόφωνη γνώμη της Κριτικής Επιτροπής, που στελεχώθηκε από 28 καταξιωμένα στελέχη, εμπειρογνώμονες του κλάδου καθώς και εκπροσώπους φορέων, ινστιτούτων και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, το επίπεδο των έργων, αλλά και των παρουσιάσεών τους ήταν αξιοσημείωτα υψηλό. Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό στην έναρξη της τελετής απονομής.

O Όμιλος EFA GROUP δραστηριοποιείται στην αγορά της αεροδιαστημικής, άμυνας και ασφάλειας και έχει εδραιωθεί σε περισσότερες από 58 χώρες παγκοσμίως. Απασχολεί 390 άτομα προσωπικό, ως επί το πλείστον Έλληνες επιστήμονες και μηχανικούς. Στον όμιλο ανήκουν η EFA VENTURES (Διεθνής Πάροχος Βιομηχανικών Συνεργασιών και Συναφών Ολοκληρωμένων Λύσεων και Υπηρεσιών), η ΤΗΕΟΝ SENSORS (Συστήματα Νυχτερινής Όρασης και Θερμικής Απεικόνισης), η SCYTALYS (Συστήματα Τακτικής Διοίκησης, Ελέγχου, Επικοινωνιών, Ζεύξης Δεδομένων, Εξομοίωσης, Λύσεις Διαλειτουργικότητας) και η ES SYSTEMS (Ολοκληρωμένα Συστήματα Αισθητήρων με τεχνολογία MEMS και Λύσεις IoT). Πρόσφατα ο Όμιλος EFA GROUP προχώρησε σε στρατηγικές συνεργασίες και επενδύσεις με τις εταιρίες DEFENDER (Πανοραμικές Κάμερες και Συστήματα Ανάλυσης και Επεξεργασίας Εικόνας), και τις ελληνικές εταιρίες UCANDRONE (UAS για την άμυνα, ασφάλεια και εμπορικές εφαρμογές), G.A. AVIATION SERVICES (υπηρεσίες MRO και αναβαθμίσεις ιπτάμενων μέσων) και AETHER  AERONAUTICS (Target Drones, Ελαφρά Αεροσκάφη, Πτητικές Δοκιμές).Οι δραστηριότητες του EFA GROUP ενισχύονται από την epicos.com, τη μοναδική διεθνώς Β2Β διαδικτυακή πύλη για τον χώρο της Αεροδιαστημικής, Άμυνας και Νέων Τεχνολογιών (ADHT).www.efagroup.eu  Περισσότερες πληροφορίες στα:www.efaventures.com  www.theon.com  www.scytalys.com   www.esenssys.com  www.defender-ai.comwww.ucandrone.comwww.aether-aeronautics.comwww.epicos.com