13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΣΞ: Αναβαθμίζονται τα γραφεία στήριξης στελεχών και οπλιτών - O ΑΓΕΣ στο...

ΣΞ: Αναβαθμίζονται τα γραφεία στήριξης στελεχών και οπλιτών – O ΑΓΕΣ στο πλευρό ατόμων με οξυμένα προβλήματα

Του Ηλία Προύφα

Ενισχύονται και αναβαθμίζονται με εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Γεώργιου Κωστίδη, τα γραφεία στήριξης στελεχών και οπλιτών του Στρατού Ξηράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, ο Αρχηγός ΓΕΣ, είναι ενήμερος για την κατάσταση που επικρατεί με περιπτώσεις στελεχών που αντιμετωπίζουν οξέα προβλήματα ή έχουν υποστεί αδικίες και ανέλαβε προσωπική δράση.

Τα γραφεία στήριξης στελεχών και οπλιτών για τα οποία, δυστυχώς, υπάρχουν μονάδες ακόμη και Αξιωματικοί που δε γνωρίζουν ότι υφίστανται καν και ότι μπορούν οι στρατιωτικοί να απευθύνονται στους αρμόδιους ακόμη και για προσωπική ακρόαση με τον Αρχηγό, λειτουργούν σε όλους τους μεγάλους σχηματισμούς.

1η Στρατιά, Γ’ και Δ’ Σώμα Στρατού, ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ, έχουν τα δικά τους γραφεία όπου άνα πάσα ώρα και στιγμή εξυπηρετούν στελέχη και οπλίτες. Μάλιστα στο ΓΕΣ, υπάρχει ξεχωριστό γραφείο οπλιτών.

Ήδη πολλές αδικίες που ήρθαν εις γνώση του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Γεώργιου Κωστίδη, έχουν αποκατασταθεί. Το έχει δείξει εξάλλου η μέχρι τώρα πορεία του στο Στρατό.