13.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΑΣΜΥ : Kοπή Βασιλόπιτας - Ετήσια Γενική Συνέλευση και Βραβεύσεις

ΣΑΣΜΥ : Kοπή Βασιλόπιτας – Ετήσια Γενική Συνέλευση και Βραβεύσεις

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ετήσια Γενική Συνέλευση του συνδέσμου και η κοπή βασιλόπιτας στην Λέσχη Αξιωματικών Τρικάλων.

Στην εκδήλωση ο Προέδρος του ΣΑΣΜΥ χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία δίνοντας και το στίγμα του συνδέσμου για το νέο έτος το οποίο είναι ανασύνταξη και μεγαλύτερη προσπάθεια για την προώθηση και επίλυση των θεμάτων που ταλανίζουν τους αποφοίτους ΑΣΣΥ/ΣΜΥ. Ταυτόχρονα επεσήμανε ότι παρότι ο σύνδεσμος κράτησε τρία χρόνια χαμηλούς τόνους αποτελεί επιτυχία η πρόσκληση που έλαβε να συμμετάσχει στην συζήτηση των φορέων στην Βουλή των Ελλήνων επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Άμυνας  Ο ΣΑΣΜΥ στην Βουλή: θέσεις προτάσεις επί του νομοσχεδίου – Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (sasmy.gr).

Με απόφαση του ΔΣ στην εκδήλωση προσκλήθηκαν και τιμήθηκαν τρεις εκ των παλαιότερων αποφοίτων  της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών οι Γεώργιος Χάτος, Βασίλειος Σταρίδας και Ιωάννης Ζορμπάς, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν θερμά από τους καλεσμένους.

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ.Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας, πλαισιωμένος από δύο ιερείς τον Αρχιμανδρίτη Άνθιμο και τον στρατιωτικό ιερέα  Σεραφείμ Καλτσουκαλά.

Ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ.Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας μετέφερε τις  «αρχιερατικές ευχές και ευλογίες» του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομου για ένα Νέο Έτος δημιουργικό, ευλογημένο και ειρηνικό κάτω από την επίβλεψη της σκέπης του Θεού και με την υποστήριξη των δυνάμεων, οι οποίες συνδράμουν  το έργο της Εκκλησίας, της Πολιτείας και του φιλοχρίστου Στρατού μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Σκρέκας Κων/νος, οι βουλευτές της ΝΔ Τρικάλων κ. Λιούτας Αθανάσιος και Παπακώστα Αικατερίνη, ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Ταξίαρχος Τυλιγαδάς Σαράντης καθώς επίσης και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, των Σωμάτων Ασφαλείας, των παραρτημάτων ΕΑΑΣ Τρικάλων & Καρδίτσας, της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών & Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων και τοπικών Συλλόγων.

Τον βουλευτή Τρικάλων ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ Παπαδόπουλο Αθανάσιο εκπροσώπησε το Μέλος του Συμβουλίου Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ Αντιστράτηγος Ε.Α Πουλιανίτης Χρήστος ενώ  τον Βουλευτή Λάρισας και πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο εκπροσώπησαν  οι κ. Μπακάλης Κων/νος & Τσιούμας Λεωνίδας.

Με χαιρετισμό τίμησαν την εκδήλωση ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας Κων/νος, η Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μακρή, ο Στ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων & βουλευτής Λάρισας ΚΚΕ κ. Λαμπρούλης Γεώργιος, ο βουλευτής Λάρισας ΝΔ κ. Χαρακόπουλος Μάξιμος, ο βουλευτής Λάρισας ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ κ. Κόκκαλης Βασίλειος, ο βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ κ. Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος , η βουλευτής Λάρισας ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ & Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Λιακούλη Ευαγγελία

Το τυχερό «φλουρί» που αντιστοιχούσε σ’ ένα χαλί κέρδισε η Μαρίνα Κοντοτόλη επιχειρηματίας μέλος του ΔΣ του εμπορικού επιμελητηρίου Τρικάλων, προτεινόμενη υποψήφια βουλευτής Τρικάλων με τον ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ ευχαριστούν όλους τους επίσημους καλεσμένους, το πλήθος κόσμου, μέλη και φίλους του Συνδέσμου που με την παρουσία τους αποδεικνύουν την έμπρακτη αγάπη προς το σύνδεσμο γεγονός που  μας γεμίζει δύναμη για την συνέχεια των προσπαθειών μας προς όφελος όλων των αποφοίτων ΣΜΥ και των οικογενειών τους.

Σας αποστέλλουμε συνημμένο Δελτίο Τύπου με φωτογραφικό υλικό για την ενημέρωση σας και  κατά την κρίση σας δημοσιοποίηση. 

Με εντολή προέδρου 

        για το ΔΣ 

               -Ο-

 Γενικός Γραμματέας

Κυλινδρής Γεώργιος