13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙΜπλιούμης: Ζητώ από τους πολίτες να μου δώσουν τη δυνατότητα να συνεχίσω...

Μπλιούμης: Ζητώ από τους πολίτες να μου δώσουν τη δυνατότητα να συνεχίσω να μάχομαι για την Ελλάδα

Από το πράσινο της γης της Ελασσόνας στο γαλάζιο των ελληνικών ουρανών.και από μια λαμπρή καριέρα στην πολεμική αεροπορία, την οποία υπηρέτησε επί 43 συναπτά έτη, κατορθώνοντας να φτάσει στην κορυφή, ως Αρχηγός της, τώρα στον δρόμο για την Ευρωβουλή, συμμετέχοντας ως υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Ο πρώην αρχηγός ΓΕΑ και υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Γιώργος Μπλιούμης, μια εβδομάδα πριν τις κάλπες της 9ης Ιουνίου, μιλάει στην κάμερα της LarissaPress, εξηγώντας το πώς και το γιατί αποδέχθηκε την πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και δήλωσε “παρών” στη μάχη των ευρωεκλογών.

Μιλάει για την πορεία του στην αεροπορία, για τα συναισθήματα του γυρίζοντας, ως υποψήφιος, σε ολόκληρη τη χώρα και είναι ξεκάθαρος όσον αφορά την επιλογή που θα πρέπει να κάνει ο Έλληνας ψηφοφόρος: “Στην Ευρωβουλή πρέπει να πάνε άτομα ικανά, με γνώσεις, ώστε να μπορούν να διεκδικούν και να διαπραγματεύονται, για να συνδιαμορφώνουμε ως χώρα την πορεία της Ευρώπης αλλά και για να προασπίζουμε τα συμφέροντα της Ελλάδας”.

Ο ίδιος  στέλνει, μέσω της LarissaPresss, το δικό του προσωπικό πολιτικό μήνυμα, ζητώντας τον ένα σταυρό της επιλογής: “Έμαθα να αψηφώ τον κίνδυνο με τις τόσες αναχαιτίσεις και τις αερομαχίες, υπερασπιζόμενος τους ουρανούς και τα σύνορα τις πατρίδος μας, τα δίκαια και τα δικαιώματα του ελληνισμού. Ζητώ από τους συμπολίτες μου να μου δώσουν τη δυνατότητα με την ψήφο τους να μπω στο Ευρωκοινοβούλιο για να συνεχίσω, από ένα νέο μετερίζι πλέον, να αγωνίζομαι για τα δίκαια της Ελλάδας”.