13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΜιχάλης Μπιζέρας ετών 5. ''Ο νεότερος οπλίτης του ΣΞ στον Έβρο''

Μιχάλης Μπιζέρας ετών 5. ”Ο νεότερος οπλίτης του ΣΞ στον Έβρο”

Του Ηλία Προύφα

Η φετινή εκδήλωση για τον εορτασμό του προστάτη του Στρατού Ξηράς, Αγίου Γεωργίου, που διοργάνωσε σήμερα η 24 ΤΘΤ, στην Αλεξανδρούπολη, ήταν από τις καλύτερες που έχουν γίνει στην περιοχή.

Με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, που προέβλεπαν όχι μεγάλο αριθμό επισκεπτών, οι οικογένειες των στελεχών της Ταξιαρχίας, γιόρτασαν τον προστάτη τους Άγιο Γεώργιο, στο φιλόξενο στρατόπεδο ”ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ”.

Το ενδιαφέρον όλων στράφηκε στη στατική επίδειξη των σύγχρονων οπλικών συστημάτων, τα οποία προσέλκυαν μικρούς και μεγάλους.

Από όλους τους συμμετέχοντες ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν ο μικρός Μιχάλης Μπιζέρας, γιος του Υπολοχαγού Χ. Μπιζέρα, που φορώντας στολή παραλλαγής…ενημερώθηκε για όλα τα οπλικά συστήματα, εισπράττοντας το δημοσιογραφικό χειροκρότημα και όχι μόνο, καθώς και τις ανάλογες φωτογραφίες.

Αυτά είναι τα παιδιά των στελεχών των ΕΔ, που από νεαρή ηλικία έχουν μέσα τους μεγάλη αγάπη, για την πατρίδα και τη σημαία μας.

Αυτά είναι τα στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων, που φυλάγοντας Θερμοπύλες, έχουν εμφυσήσει στα παιδιά τους, την αγάπη για την πατρίδα.

Συγχαρητήρια στο Μιχάλη και τους γονείς του!