13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΜεταθέσεις ΣΞ: Οι περιοδείες Κεφαλογιάννη και ο τελευταίος φάκελος...

Μεταθέσεις ΣΞ: Οι περιοδείες Κεφαλογιάννη και ο τελευταίος φάκελος…

Του Ηλία Προύφα

Οι μεταθέσεις φέτος στο Στρατό Ξηράς, κοινοποιήθηκαν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Το γράφαμε ότι έτσι θα γίνει, όμως τα στελέχη επειδή έχουν ”καεί στο χυλό φυσάνε και το γιαούρτι” και καλά κάνουν…

Η συνεργασία ΥΠΕΘΑ, ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ και η προσωπική ενασχόληση του Αντιστράτηγου Κωστίδη, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα ως προς το χρόνο. Ως προς το εάν υπήρξαν αδικίες θα φανεί στο… ”χειροκρότημα” των ενδικοφανών προσφυγών. Ήδη μία εξώφθαλμη περίπτωση πολύτεκνου με τέκνο ΑμΕΑ, ο οποίος ενώ το ίδιο το ΓΕΣ, του αναγνωρίζει τα πάντα ως προς τα ευεργετήματα, τη διάγνωση του παιδιού του από την αρμόδια στρατιωτική υγειονομική αρχή κλπ δεν έχει συμπεριληφθεί στους μετατιθέμενους, με αποτέλεσμα να ”τρέχει” το στέλεχος να ”τρέχει” και ο ΑΓΕΣ, ο οποίος αλλήλων τα βάρη βαστάζει…

Επειδή λοιπόν σε όλα τα καλά θα γίνει και μία ”στραβή” αυτή έγινε στις φετινές μεταθέσεις του ΣΞ και αφορά τους κατώτερους αξιωματικούς του υγειονομικού, οι οποίοι είναι οι μοναδικοί για τους οποίους δεν κοινοποιήθηκαν οι μεταθέσεις.

Πρόκειται για τον τελευταίο φάκελο, ο οποίος έπεσε ”θύμα” των περιοδειών του ΥΦΕΘΑ Γιάννη Κεφαλογιάννη και δεν έχει ακόμη υπογραφεί.

Κάτι τέτοιο αναμένεται όπως μαθαίνουμε στο kranosgr.com, μέχρι την Παρασκευή (μπορεί και σήμερα), οπότε θα λάβει τέλος και η αγωνία των στελεχών.