13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΜεταθέσεις: Ο Δένδιας τελείωσε έγκαιρα, εκκρεμεί ο Κεφαλογιάννης...

Μεταθέσεις: Ο Δένδιας τελείωσε έγκαιρα, εκκρεμεί ο Κεφαλογιάννης…

Του Ηλία Προύφα

Αγωνία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικά των κατώτερων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών όλων των προελεύσεων (ΑΣΣΥ – ΕΜΘ – ΕΠΟΠ), που περιμένουν από μέρα σε μέρα τις μεταθέσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kranosgr.com, σε ότι αφορά τον ΥΕΘΑ Νίκο Δένδια, έχει ολοκληρώσει έγκαιρα τη διαδικασία των υπογραφών, όπως εξάλλου είχε ζητήσει και από τα επιτελεία να ολοκληρώσουν έγκαιρα τις συνεδριάσεις των συμβουλίων, γι’ αυτό και οι μεταθέσεις των Ανωτέρων Αξιωματικών, που είναι της αρμοδιότητάς του κοινοποιήθηκαν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Όσον αφορά τώρα τη συντριπτική πλειοψηφία των μεταθέσεων αυτές επικυρώνονται με υπογραφή από τον ΥΦΕΘΑ Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο οποίος όπως μαθαίνουμε στο kranosgr.com, την περασμένη Παρασκευή αν και το επιθυμούσε , δεν υπέγραψε, λόγω του ότι έπρεπε να παραστεί στην επιτροπή εξωτερικών και άμυνας της βουλής.

Ας ελπίσουμε ότι από σήμερα θα αρχίσει να υπογράφει για να ξεκινήσει η ροή των κοινοποιήσεων στους σχηματισμούς και τις μονάδες , έτσι ώστε για πρώτη χρονιά να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταθέσεις έως την Παρασκευή 24 Μαίου 2024.