13.3 C
Athens
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΓενικός Διευθυντής της ΕΛΒΟ αναλαμβάνει ο Δημήτριος Αγγελόπουλος

Γενικός Διευθυντής της ΕΛΒΟ αναλαμβάνει ο Δημήτριος Αγγελόπουλος

Γενικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο κ. Δημήτριος Αγγελόπουλος

Με νέα εικόνα και έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο των απαραίτητων εργασιών η εταιρεία επανεκκινεί τις δραστηριότητές της

Προχωρούνοι διαδικασίες πλήρωσης των διοικητικών θέσεων της νέας εταιρείας με τον κ. Δημήτριο Αγγελόπουλο να αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή. Η εξέλιξη αυτή ολοκληρώνει το πρώτο στάδιο αναδιοργάνωσης και αναμόρφωσης τηςΕλληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων, το οποίο ξεκίνησε στις 12 Φεβρουαρίου 2021 με την οριστική μεταβίβαση της στην κοινοπραξία SKGroup&Plasan σε συνέχεια του σχετικού δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού.

Κατά τη διάρκεια της 20χρονης και πλέον σταδιοδρομίας του στο Πολεμικό Ναυτικό, ο κ. Αγγελόπουλος υπηρέτησε στην Ελληνική Διοίκηση Υποβρυχίων σε θέσεις ευθύνης. Σε συνέχεια της παραίτησής του, ανέλαβε θέσεις διοίκησης στον ιδιωτικό τομέα, αρχικά στα Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε. και εν συνεχεία στον Γερμανικό Όμιλο ThyssenkruppMarineSystems.Οκ. ΑγγελόπουλοςείναικάτοχοςExecutiveMBAκαιείναιπιστοποιημένοςProject Manager απότοInternational Project Management Association.

«Γνωρίζουμε όλοι την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν η ΕΛΒΟ όταν αποκτήθηκε από την κοινοπραξία. Έκτοτε εργαστήκαμε για την ενίσχυση και αναβάθμισή της. Η ένταξη του νέου Γενικού Διευθυντή είναι ένα ακόμα βήμα προόδου για την ΕΛΒΟ για να γίνει ξανά μια κορυφαία διεθνής εταιρεία οχημάτων» δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΣ, κα. OrlyKatsav.

«Στόχο του νέου Γενικού Διευθυντή θα αποτελέσει η δημιουργία μιας νέας εταιρικής ομάδας που θα οδηγήσει την ΕΛΒΟ σε νέους ορίζοντες επιτυχίας. Ο κ. Αγγελόπουλοςείναι μια επιλογή που συνδυάζει την στρατιωτική εμπειρία με την εξοικείωση με τις συνθήκες του ιδιωτικού τομέα και την επιχειρηματική φιλοσοφία. Ευελπιστούμε ότι η προσθήκη του θα προσδώσει μια ανανεωμένη οπτική που θα φανεί χρήσιμη στο ήδη επιτυχές ιστορικό συνεργασίας μας με την ΕΛΒΟ. Σε συνδυασμό με τις επαυξημένες τεχνολογικές δυνατότητες και μοναδική εξειδίκευση που παρέχουμε, είμαι βέβαιος πως θα βοηθήσει στην εκ νέου επιτυχή πορεία της εταιρείας», δήλωσε ο κ. DaniZiv, Διευθύνων Σύμβουλος της Plasan.

Ως επιστέγασμα της διαδικασίας μετάβασης της εταιρείας σε μια νέα περίοδο ανάπτυξης, το νέο λογότυπο αναδεικνύει το Ελληνικό στοιχείο στον πυρήνα του, σε κοινό χρωματικό κώδικα Ελλάδας και Ισραήλ και σε σχήμα που επικοινωνεί το γεγονός ότι η μελλοντική πρόοδος βασίζεται στη συνεργασία και στην υψηλή τεχνολογία.

Σχετικά με τοSK Group

Το SKGroupείναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός αμυντικός όμιλος στο Ισραήλ, με εγκαταστάσεις σε Ισραήλ, ΗΠΑ, Ασία, Λατινική Αμερική και τώρα στην Ευρώπη στην ΕΛΒΟ. Το Group ασχολείται παράλληλα με την real estate ανάπτυξη. To SK Group εξάγει σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, και έχει εμπειρία στην ιδιωτικοποίηση και στη μεταφορά τεχνολογίας, ενώ επενδύει σε R&D και νέες τεχνολογίες. Το SKGroupπεριλαμβάνει την IWI– έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές πυροβόλων και φορητών όπλων, την Meprolight – μια παγκόσμια δύναμη σε ηλεκτρο-οπτικά συστήματα και εφαρμογές λέιζερ, την Camero-Tech– παγκόσμια πρωτοπόρο στις λύσεις Sense-Through-The-Wall (STTW), την Uni-Scope – με ευρεία εμπειρία στην ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση περισκοπίων για θωρακισμένα οχήματα, την , Israel Shipyards– με αντικείμενο την κατασκευή και επισκευή εμπορικών και πολεμικών πλοίων και ένα διεθνές λιμάνι, και πολλά άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες για το SKGroup διαθέσιμες στοwww.sk-g.net

Σχετικά με τηνPlasan

Η Plasan είναι παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα εφαρμογών επιβίωσης και θωράκισης για τις Ένοπλες Δυνάμεις και Δυνάμεις Ασφαλείας. Με εκτεταμένη εμπειρία στο πεδίο της μάχης και εξειδίκευση σε συστήματα και υλικά αυτοκινήτων, η εταιρεία παρέχει λύσεις για την υποστήριξη των πιο σύνθετων απαιτήσεων. Η Plasan προσφέρει μια ποικιλία παροχών προστασίας οχημάτων, περιλαμβανομένων προηγμένων θωρακίσεων αμαξωμάτων, όπως η οικογένεια οχημάτων SandCat, το Hawkei και άλλα θωρακισμένα τακτικά οχήματα. Οι ολοκληρωμένες δυνατότητές της περιλαμβάνουν σχεδιασμό, ανάπτυξη, προσομοίωση, δοκιμή, παραγωγή και ολοκλήρωση.

Περισσότερες πληροφορίες για την Plasan διαθέσιμες στοwww.plasan.com