13.3 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΈκκληση Αξιωματικών ΥΝ ΠΑ στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ: ''Από το 2011 μας στερούν...

Έκκληση Αξιωματικών ΥΝ ΠΑ στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ: ”Από το 2011 μας στερούν τη διοίκηση της ΣΑΝ. Είναι η μόνη σχολή που δεν έχει Ταξίαρχο”

Του Ηλία Προύφα

Έκκληση μέσω του kranosgr.com, προς τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, απευθύνουν Αξιωματικοί Υγειονομικού Νοσηλευτικής της Πολεμικής Αεροπορίας, σχετικά με τη Διοίκηση της ΣΑΝ.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, από το Μάρτιο του 2011, όπου παρέδωσε τη διοίκηση της σχολής, η τότε Διοικητής προερχόμενη από τον κλάδο της ΠΑ, Θεοδωρακοπούλου Τσαγκλή Αγγελική, έως σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί ξανά, ως επικεφαλής της διοίκησης, Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Μάλιστα από το 2011 μέχρι το 2021, ούτε στη θέση της υποδιοικήτριας υπήρχε στέλεχος της ΠΑ.

Τα στελέχη, απόφοιτοι ΣΑΝ ΠΑ, ζητούν από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, να ελέγξει τη σειρά διοίκησης ανά κλάδο στη ΣΑΝ και να τοποθετήσει στέλεχος της ΠΑ. Επίσης όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά η Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής του ΓΕΕΘΑ, από την οποία αποφοιτούν Αξιωματικοί, όπως στην Ευελπίδων, τη ΣΣΑΣ κλπ, έχει ως Διοικήτρια Συνταγματάρχη, ενώ η ΣΜΥ από την οποία αποφοιτούν Λοχίες, έχει ως Διοικητή Ταξίαρχο.