13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΈβρος: Το εορταστικό μήνυμα του στελέχους του ΣΞ, αυτοδιοικητικού, Γιάννη Ναϊτίδη

Έβρος: Το εορταστικό μήνυμα του στελέχους του ΣΞ, αυτοδιοικητικού, Γιάννη Ναϊτίδη

Μήνυμα του νεοκλεγέντος δημοτικού συμβούλου Αλεξανδρούπολης, (3ος σε ψήφους στο γενικό ψηφοδέλτιο με το Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, νυν προέδρου τοπικής κοινότητας Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ναϊτίδη.)

Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί ημέρα γιορτής και Εθνικής υπερηφάνειας για όλη την Ελλάδα.

Το μεγαλειώδες ΟΧΙ των Ελλήνων του 1940, συμβολίζει την αντίσταση στον φασισμό αλλά και το βροντερό ΝΑΙ στην ελευθερία και την εθνική μας αξιοπρέπεια.

Συμβολίζει την ιστορική εκείνη μέρα, που ο ελληνικός λαός αντιστάθηκε και πολέμησε για την ανεξαρτησία και τα δημοκρατικά ιδεώδη.

Η πίστη σε αυτές τις αξίες και τα ιδανικά, αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τη δική μας γενιά αλλά και χρέος μας απέναντι στην ιστορία.

Το σθένος, η αποφασιστικότητα και η ομοψυχία που επέδειξαν οι Έλληνες το ξημέρωμα της 28ης Οκτωβρίου του 1940 είναι η περίτρανη απόδειξη ότι εμείς οι Έλληνες όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα και να κάνουμε θαύματα.

Σήμερα, όπως και κάθε μέρα η σκέψη μου στους ακρίτες ήρωες της πρώτης γραμμής των συνόρων μας, στους συναδέλφους μου, στελέχη των Ε.Δ. στους ανθρώπους αυτούς που καθημερινά αψηφώντας κάθε δυσκολία, δίνουν την δίκη τους μάχη, τον δικό τους αγώνα με υψηλό ηθικό, επαγγελματισμό και αποφασιστικότητα για την διασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας και ασφάλειας της πατρίδας μας, απέναντι σε κάθε ασύμμετρη απειλή.

Χρόνια Πολλά, 🇬🇷 Ελλάδα!

Χρόνια Πολλά, Ελληνίδες & Έλληνες!

Ναϊτίδης Ν. Ιωάννης

Πρόεδρος Κοινότητα Αλεξανδρούπολης